Times of Suriname

Kritiek op Raiola

-

gemaakt”, zegt Neville in gesprek met TV2. “Zijn agent (Raiola, red.) is een schande, waar heel Europa inmiddels over kan meepraten, niet alleen Manchester United. Ze zouden nooit meer met hem moeten samenwerke­n.” Pogba heeft op Old Trafford een contract tot medio 2021 en the Mancunians hebben de eenzijdige optie om de samenwerki­ng met een seizoen te verlengen.

Volgens Neville ontbreekt het bij Raiola vooral aan een fatsoenlij­ke manier van met clubs omgaan. “Hij heeft niet de waarden die je als club graag ziet. Ik ben van mening dat Manchester United niet per se met hem (Raiola, red.) hoeft te onderhande­len. Hij probeert een transfer te regelen voor zijn speler in de hoop dat hij dan een gedeelte van de transferso­m in zijn eigen zak kan steken. Dat is hoe Raiola altijd te werk gaat.” Pogba werd in de afgelopen transferpe­riode gelinkt aan met name Real Madrid en Juventus, maar een transfer naar een van deze clubs bleef uit.

“Voor Manchester United is zoiets natuurlijk verschrikk­elijk”, vervolgt Neville. “Pogba is een van de beste en beroemdste spelers ter wereld, maar elke week komen er weer nieuwe problemen aan het licht, er is altijd wel wat. Het is waarschijn­lijk niet zijn eigen schuld, maar feit is dat de verhalen rondom Pogba verschrikk­elijk zijn voor de club. Daarom was Sir Alex Ferguson (oudmanager van Manchester United, red.) soms zo koelbloedi­g bij het verkopen van spelers. Ze hadden namelijk een verwoesten­de uitwerking op de club. Binnen een voetbalclu­b moeten alle neuzen dezelfde kant op staan.” (VP)

 ??  ?? Kevin de Bruyne verloor zaterdag met Manchester City de Premier League-wedstrijd tegen Norwich City. De achterstan­d op koploper Liverpool bedraagt nu vijf punten, maar de Belg maakt zich geen zorgen. (Foto: Goal)
Kevin de Bruyne verloor zaterdag met Manchester City de Premier League-wedstrijd tegen Norwich City. De achterstan­d op koploper Liverpool bedraagt nu vijf punten, maar de Belg maakt zich geen zorgen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname