Times of Suriname

Sinead O’Connor beschuldig­t Prince: “Hij sloeg me”

-

Sinead O’Connor heeft Prince, die haar hit schreef, maar eenmaal ontmoet en dat verliep dramatisch, vertelt zij tijdens Good Morning Britain.

“We hebben elkaar één keer ontmoet, maar dat ging niet erg goed, we probeerden elkaar te slaan. We konden niet echt goed met elkaar opschieten.” Toen presentato­r Piers Morgan geschokt reageerde, voegde ze eraan toe: “Nou, het was meer dat hij mij probeerde in elkaar te slaan en dat ik mezelf verdedigde. Nee, het is echt geen grap. Het was zelfs een angstaanja­gende ervaring.”

Volgens de zangeres die een comeback wil maken, moest ze van de wereldbero­emde zanger eens naar zijn huis in Los Angeles komen. Volgens haar zou hij zich er niet prettig bij voelen dat zij zijn lied alleen maar zong, maar zich verder niets liet zeggen. “Hij commandeer­de me en zei dat ik niet meer moest vloeken in interviews. Maar Ierse mensen vloeken gewoon de hele tijd.” Het gesprekje zou daarop uit de hand gelopen zijn, waarop Prince haar volgens haar een klap gaf, naar boven ging en terugkwam met een kussen met iets hards erin. “Ik rende zijn huis uit en verstopte me achter een boom.” Vervolgens beschrijft ze hoe ze elkaar op de snelweg weer troffen, waar ze om zijn auto reed. “Ik spuugde op hem en hij probeerde me te slaan.” Sinead zou bij iemand aangebeld hebben voor hulp. Daarna zouden ze nooit meer contact gehad hebben.

Volgens haar zou het sterke drugs zijn die het agressieve gedrag van Prince zouden hebben veroorzaak­t. Ze beweerde bovendien dat hij vaker vrouwen sloeg en dat een van zijn bandleden in het ziekenhuis lag met gebroken ribben. De laatste tijd was Sinead O’Connor weer herhaaldel­ijk in het nieuws, enerzijds over haar uitspraken over haar moslim zijn en anderzijds omdat ze weer met mentale problemen kampt.

(De Telegraaf/Foto:Fuse t.v)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Nothing Compares 2 U
Nothing Compares 2 U

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname