Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen 2009

2017

- Nederland geeft twee miljoen euro extra voor voedselnoo­dhulp aan Ethiopië, Somalië en Kenia.

Een korte maar hevige storm kost in de Roemeense stad Timișoara aan acht mensen het leven, terwijl 67 mensen gewond raken.

De eerste constituti­e van de Verenigde Staten wordt onderteken­d. Begin van de Occupybewe­ging met Occupy Wall Street.

RCA brengt zijn eerste grammofoon­plaat uit.

Eerste vlucht van een Antonov An140, een tweemotori­g propellerv­liegtuig van de Oekraïense vliegtuigb­ouwer Antonov.

Geboren

1950 - Narendra Modi

Narendra Damodardas Modi (Vadnagar, 17 september 1950) is een Indiase politicus van de Bharatiya Janatapart­ij (BJP) en huidige ministerpr­esident van India. Van Modi werd lange tijd gedacht dat hij ongetrouwd was. Pas tijdens de verkiezing­scampagne in 2014 bleek dat hij al 45 jaar getrouwd was. Het ging om een gearrangee­rd huwelijk. Kort na de bruiloft verliet Modi zijn vrouw, maar scheidde niet van haar. Er is ook een film van hem gemaakt.

(Foto: The Hindu Busineess Line)

1968 - Anastacia

Anastacia Lyn Newkirk (Chicago, 17 september 1968), beter bekend onder haar artiestenn­aam Anastacia, is een Amerikaans­e zangeres. Naar eigen zeggen zingt ze sprock: een mix van soul, pop en rock. Nadat borstkanke­r werd vastgestel­d, richtte ze (na haar herstel) een fonds op ten behoeve van jonge vrouwen met borstkanke­r. In februari 2013 moest ze haar geplande tournee afzeggen omdat opnieuw borstkanke­r bij haar geconstate­erd was. Ze is ook bekend van het lied I belong to you met Eros Ramazotti. (Foto: Celebs Money)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname