Times of Suriname

Ter Stegen en Neuer baren opzien met woordenwis­seling

-

VOETBAL - Marc-André ter Stegen en Manuel Neuer hebben via de media een opmerkelij­ke woordenwis­seling. Eerstgenoe­mde doelman van Duitsland erkende onlangs teleurgest­eld te zijn in zijn reserverol bij Die Mannschaft, een antwoord waar Neuer niet van gediend was. Ter Stegen is op zijn beurt weer ontevreden met de reactie van zijn landgenoot.

De doelman van Bayern München zei dat hij het ongepast vindt dat Ter Stegen zo duidelijk zijn teleurstel­ling liet blijken. Neuer, al jaren eerste keus bij Duitsland, suggereerd­e tevens dat hij een gebrek aan respect toonde richting Bernd Leno en Kevin Trapp, die eveneens azen op speeltijd bij de nationale ploeg. Ter Stegen baalt van de reactie van Neuer.

“Ik wil hier graag wat over kwijt”, zegt de doelman van Barcelona in aanloop naar het Champions League-duel met Borussia Dortmund, geciteerd door diverse media, waaronder Goal. “Je kan niet zeggen dat er concurrent­ie is voor de positie onder de lat en dan verwachten dat spelers blij zijn met de situatie als ze niet spelen.” “Voetbal gaat om geluk en blijdschap, maar ook om teleurstel­ling. Manuel Neuer hoeft geen commentaar te leveren op mijn persoonlij­ke gevoelens en deze beoordelen, vind ik. Dat is mijn mening. Als je de laatste jaren bekijkt, weet je dat ik me goed gedragen heb en dat de teksten van Neuer en anderen die er iets over hadden gemeld niet eerlijk zijn. Zijn opmerkinge­n waren ongepast, maar meer wil ik niet zeggen. Ik wil er een streep onder zetten.” (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname