Times of Suriname

Natasha Sukhraj en Amar Mathoera: Mrs. Suriname & Mister of Suriname 2019

-

Enkele maanden terug zijn de finales van de eerste Mrs. Suriname en Misters of Suriname verkiezing­en gehouden. Mrs. Suriname is een verkiezing voor getrouwde vrouwen, of voor vrouwen tussen 24 en 45 jaar met kinderen. Misters of Suriname is een verkiezing voor heren tussen 18 en 35 jaar.

Aan deze heren wordt een platform aangeboden om zichzelf tot roldmodel voor hun generatie en de generatie na hen te ontwikkele­n.

Bij Mrs. Suriname streden acht dames om de titel, en bij Misters of Suriname waren er zes heren.

Mrs. Suriname 2019 is de 28jarige Natasha Sukhraj. Ze is afgestudee­rd als medish analist, moeder van twee kinderen ( 2 en 3 jaar) en werkzaam bij het Ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij. Ze is al negen jaar gelukkig getrouwd. Daarnaast won Natasha ook nog de subtitel: Mrs. Talent. Ze wil de Surinaamse vrouw ervan bewust maken dat het hebben van een gezinsleve­n heel mooi is, maar jezelf scholen en een baan hebben, is veel belangrijk­er, zodat je niet afhankelij­k hoeft te zijn. Elke vrouw is sterk. Soms heeft ze alleen een extra push nodig, of motivatie waardoor ze haar kwaliteite­n beter kan inzien. “We are queens, and we need to keep our crown up high!” De 18jarige ging er met de titel Mister of Suriname 2019 vandoor. Amar is student op het Lyceum en model. Naast de hoofdtitel won hij ook nog de subtitle: Mister Photogenic. Amar zal Suriname in januari 2020 vertegenwo­ordigen tijdens Mister Tourism World in Malta. Aan de jongren van zijn generatie en de generatie na hem heeft hij de volgende boodschap: “Don’t lose hope In het komende jaar zullen beide winnaars sociale projecten uitvoeren en tal van organisati­es ondersteun­en.

 ??  ?? in life. Work hard for what you love and what you want in life. We all struggle in life, but that makes us successful one day.”
in life. Work hard for what you love and what you want in life. We all struggle in life, but that makes us successful one day.”

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname