Times of Suriname

Bipasha Basu schrijft emotionele boodschap over 18 jaar in Bollywood

Danceoff video tussen acteurs en

-

Bipasha Basu herdacht recent 18 jaar in de filmindust­rie sinds haar debuut in 2001 in haar film Ajnabee. De actrice schreef een emotionele boodschap over haar waardering van het succes. Op haar Instagram-pagina schreef Basu: “Achttien jaar geleden heeft de filmindust­rie me met open armen geacceptee­rd bij het uitbrengen van #ajnabee… en het kijkerspub­liek heeft me ook zo liefdevol in hun hart geacceptee­rd. Ik ben erg dankbaar voor deze geweldige levensreis door mijn films en ik ben zo trots op mezelf dat ik in mezelf ben blijven geloven, en alles op mijn tijd heb bereikt. Ik wil al mijn regisseurs, producente­n, medeacteur­s en de rest van de ploeg van elke film bedanken.”

Over degene die naast haar waren voor haar eerste film zei ze verder: “Ik bedank jullie allemaal die van mij en mijn werk houden. Ik hou van het acteerwerk. Bedankt Abbas Bhai, Mustan Bhai, Hussain Bhai @iambobbyde­ol @akshaykuma­r, Kareena, Vijay Galani – Team #ajnabee #dankbaar #18 jareninbol­lywood #gezegend.”

Fans hebben Basu in voor en tegenspoed meegemaakt, maar nu is ze met Karan Singh Grover getrouwd. Dit koppel zal binnenkort samen in de volgende film van Bhushan Patel te zien zijn getiteld Aadat. (BizAsia/Foto: vignette. wikia.nocookie.net) brengt en ze tegen elkaar uitspeelt, heb je een titel nodig die de belofte van een enorme confrontat­ie rechtvaard­igt. Hrithik en Tiger zullen woest en genadeloos zijn en het publiek zal willen zien wie hier als de winnaar uitkomt. Waris de enige titel die deze grote belofte kan waarmaken en het rechtvaard­igt het niveau van een actiespekt­akel dat de film wil laten zien.”

De film War staat gepland voor een release op 2 oktober.

(Bollywood/Foto: The Indian Express)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname