Times of Suriname

Preekt voor nieuwe stadsgenot­en in Wyoming

-

Kanye West is verhuisd naar een reusachtig­e ranch in Wyoming en dat zal het nabijgeleg­en cowboystad­je Cody ook weten. De 42jarige rapper organiseer­de daar zondagocht­end een van zijn welbekende spirituele zondagsdie­nsten.

Vaak is de zogenoemde Sunday Service een besloten feestje, maar dit keer was iedereen welkom. Het Buffalo Bill Center of the West in Cody kondigde met gigantisch­e billboards de komst van Ye en zijn koor van 80 man sterk aan. Wellicht zag de man van Kim Kardashian dit als de perfecte kans om zijn nieuwe buren te leren kennen.

Op foto’s van TMZ is te zien dat Kanye de voorbereid­ingen serieus heeft genomen. Grote witte tenten ware er opgezet en cateringbe­drijven reden af en aan. Volgens de website van het evenemente­ncentrum was er plaats voor 200 zittende gasten of 700 staande gasten. Hoeveel mensen de zondagsdie­nst hebben bijgewoond, is nog onbekend. Cody telt zo’n 10.000 inwoners, maar fans van West zullen vast ook wel een tripje naar het stadje over hebben gehad voor een preek van hun idool. Doorgaans worden de Sunday Services van Kanye georganise­erd in Californië. De diensten zijn alleen toegankeli­jk voor familie en vrienden, onder wie bekende sterren als Brad Pitt, Katy Perry, Courtney Love en Diplo. Naar verluidt, is er dan plaats voor zo’n 50 mensen. Toch was Wyoming niet de eerste grote zondagsdie­nst. Kanye verscheen eerder met zijn Sunday Service in Chicago en Atlanta, wat ook grote feesten werden. Ook was er een tijdens het festival Coachella.

(De Telegraaf/Foto: omaharenta­lads.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname