Times of Suriname

Pochettino verbaast met opvallende uitlatinge­n

-

VOETBAL - Mauricio Pochettino reageerde na afloop van de beschamend­e uitschakel­ing in de League Cup opvallend gelaten. Tottenham Hotspur kwam dinsdagavo­nd in reguliere speeltijd niet verder dan 0-0 tegen vierdedivi­sionist Colchester United. Laatstgeno­emde club nam vervolgens de strafschop­pen beter, waardoor Tottenham is uitgeschak­eld. Na afloop zorgde de uitlatinge­n van Pochettino voor verbaasde reacties bij de fans van Tottenham en de Engelse media. Pochettino, die tien wijziginge­n had doorgevoer­d ten opzichte van het uitduel met Leicester City (2-1 nederlaag), prijst na afloop Colchester United en suggereert dat Tottenham in de winterse transferpe­riode in actie moet komen. “Colchester heeft het geweldig gedaan, ze hebben het ons moeilijk gemaakt”, aldus de Argentijns­e coach, geciteerd door diverse Engelse media.

“We mogen niet gaan klagen. We wilden naar de volgende ronde, maar zijn nu uitgeschak­eld. Ze hebben Crystal Palace ook al uitgeschak­eld na strafschop­pen. Dit soort dingen gebeuren. Dat heb je met dit toernooi, er kan altijd iets geks gebeuren”, aldus Pochettino, die dan naar zijn eigen ploeg en club gaat wijzen. “Iedereen werkt hard om de neuzen dezelfde kant op te laten wijzen, alleen hebben we meer tijd nodig. Januari is ook een goed moment om de situatie te repareren.”

“Er gebeuren soms dingen

Advertenti­e waar je geen grip op hebt. Het betekent dat we mens zijn. In het voetbal moet je soms anders zijn dan het vorige seizoen om succesvol te blijven. We moeten iets anders doen en dat zullen wij ook gaan doen. Misschien spelen wij wel goed, maar heb je toch iets extra’s nodig. Is het mentaal? Is het energie? Je moet in een selectie ook geen uiteenlope­nde belangen hebben. We hebben tijd nodig om weer een teamgevoel te creëren”, besluit Pochettino. (VP)

 ??  ??
 ??  ?? Boca Juniors wil zich graag versterken met Zlatan Ibrahimovi­c, die momenteel onder contract staat bij LA Galaxy. (Foto: Goal)
Boca Juniors wil zich graag versterken met Zlatan Ibrahimovi­c, die momenteel onder contract staat bij LA Galaxy. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname