Times of Suriname

Sylvester Stallone terug met vijfde ‘Rambo’film

-

De Eurovisies­ongfestiva­l-winnaar zette in augustus een punt achter zijn relatie met Gerco Derksen. De reden van de breuk was dat ze elkaar meer als vrienden zagen dan als lovers. Duncan zelf bleef er nogal nuchter over. “Ik ben oké, er is niemand dood”, schreef hij kort erna op Twitter. Wel was hij verbaasd over alle aandacht die hij kreeg na de breuk. In een interview met Grazia vertelt Duncan: “Ik kan je vertellen, op het moment dat je single wordt, krijg je in één keer vanuit de gekste plekken berichten, verzoeken en DM’s, van telefoonnu­mmers tot complete huwelijksa­anzoeken.” Met al die liefdesver­klaringen deed hij niks. “Maar ik ben juist iemand die heel erg down to earth is.” De ouderwetse Duncan ontmoet veel liever iemand in het echt dan via een app of Instagram. “Als ik iemand tegenkom, moet dat in real life, face to face, zijn en dan overkomt het je. Ik ga het niet opzoeken. Als het gebeurt dan gebeurt het.” In 1982 was John Rambo de getormente­erde ziel die Vietnam niet kon loslaten en de hele wereld overhoop knalde, en bijna veertig jaar later is er weinig veranderd. In Rambo:

nummer vijf in de reeks, tovert krachtpats­er Sylvester ‘Sly’ Stallone (intussen 73) nog steeds loeiharde actie uit zijn indrukwekk­end wapenarsen­aal. Al gaat dat allemaal niet meer zo vlot als vroeger. “Ik at zo weinig calorieën dat ik soms moeite had om recht te blijven staan.” Met Rambo: Last Blood zijn we aanbeland bij de vijfde film in een franchise die bijna vier decennia overspant. Had Stallone ooit gedacht dat het zo ver zou komen? “Absoluut niet”, lacht de immer beleefde en charmante acteur. “De eerste film was echt een totale mislukking. En dat is geen mop: hij was zo slecht dat ik alle kopieën wilde opkopen en verbranden. Rambo: First Blood was pretentieu­s, veel te lang en er was nog nooit een acteur geweest die zijn eigen land aanviel. We hadden de grootste moeite om het vervolg verkocht te krijgen. Het is pas gelukt toen we een compilatie maakten van de twintig beste minuten en die aan de distribute­urs lieten zien. Toen beseften we dat het personage veel beter werkt in korte films.”

Stallone, die ook meeschreef aan het scenario voor de prent, is intussen 73 geworden, maar is nog steeds in topvorm. Al is het niet meer zo makkelijk als vroeger om zijn pensioenge­rechtigde lichaam zo afgetraind te krijgen, vertelt hij. “Ik noem het de ‘racepaard-mentalitei­t’: ik eet elke dag exact hetzelfde, zodat ik er elke dag min of meer hetzelfde uitzie en evenveel energie heb.” Klinkt simpel, maar dat is het allerminst. “Het is echt heel zwaar. Mijn calorie-inname was zo laag dat ik soms moeite had om op mijn benen te staan. Ik raad het niemand aan. Het ziet er goed uit, maar het voelt absoluut niet zo.”

(NU/Foto:Wikpedia)

Simpson heeft de afgelopen maanden getraind met Harley Pasternak, al twaalf jaar haar personal trainer. “Meer dan trots op deze ongeloofli­jke vrouw”, deelt hij op

bij een foto van de zangeres. “Ze ziet er nu jonger uit dan toen we elkaar voor het eerst ontmoetten.” Simpson en haar echtgenoot Max Johnson werden in maart ouders van dochter Birdie Mae. Eerder kreeg het stel al dochter Maxwell Drew (7 jaar) en zoon Ace Knut (6 jaar). In juli liet de zangeres weten te werken aan haar memoires. Haar nog titelloze boek komt uit op 4 februari.

(NU/Foto:Us Weekly)

 ??  ??
 ??  ?? (NU/foto:De vorstin)
Instagram
(NU/foto:De vorstin) Instagram
 ??  ?? Last Blood,
Last Blood,

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname