Times of Suriname

Hooggerech­tshof Bombay geeft schone pas aan Gaurang Doshi voor Aankhen Returns

-

Gaurang Doshi, de maker van de iconische film met Amitabh Bachchan, Sushmita Sen en Akshay Kumar, is eindelijk opgelucht. De filmrechte­n voor het vervolg Aankhen Returns liggen nu in handen van Gaurang Doshi Production­s. Dit nadat Rajtaru Studios hun petitie voor de filmrechte­n van Aankhen Returns had ingetrokke­n. Het hooggerech­tshof van Bombay heeft bevestigd dat alle rechten van Aankhen Het voormalig One Direction-groepslid heeft een moeilijke tijd achter de rug: in 2016 overleed zijn moeder aan de gevolgen van kanker en in maart dit jaar kwam zijn zus na een overdosis om het leven. ”Het klinkt stom, maar dit heeft me sterker gemaakt”, vertelt Tomlinson. “Want zwaarder kan het niet worden. Het maakt alles niet makkelijke­r of minder belangrijk­er, maar over de gehele linie kun je alles meer op waarde schatten.” One Direction, die werd opgericht in 2010, had hits met onder meer

Beautiful, Live While We’re Young en One Way Or Another. De band nam in 2016 een tijdelijke pauze zodat de bandleden een solocarriè­re konden opstarten. Returns bij Gaurang Doshi liggen. “Ik ben het hooggerech­tshof van Bombay zeer dankbaar voor zijn beslissing. Ik had geloof in het systeem en de beslissing van de rechter is heel geruststel­lend voor mensen als ik dat het recht zegeviert voor degene die gelijk heeft”, zegt Doshi.

Dit nieuws kon voor Doshi niet op een beter moment komen, omdat zijn productieb­edrijf gereed is om een aantal films en een paar grote internatio­nal connecties aan te kondigen.

Doordat hij de volledige filmrechte­n heeft verkregen om deze film te produceren, heeft het hooggerech­tshof van Bombay hem een schone pas gegeven door de beëindigin­g van een lange strijd. (BizAsia/Foto:Hamara Photos)

De 82-jarige Cosby vocht zelfs de rekening voor de

maakte regisseur Colin Trevorrow bekend tijdens een door website Collider georganise­erde screening van zijn korte film Battle

De drie acteurs, die de hoofdrolle­n vertolkten in de originele Jurassic

uit 1993, hebben in het nieuwe

 ??  ?? What Makes You
(NU/Foto:Farmweek)
at Big Rock.
Parkfilm
What Makes You (NU/Foto:Farmweek) at Big Rock. Parkfilm
 ??  ?? Aankhen
Aankhen

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname