Times of Suriname

Man Utd weer naar Leicester gedirigeer­d

-

VOETBAL - Manchester United nam in de afgelopen transferpe­riode Harry Maguire over van Leicester City en volgens oud-speler Gary Pallister moeten the Red Devils op korte termijn opnieuw zakendoen in Leicester. Pallister denkt dat middenveld­er James Maddison het kwakkelend­e Manchester United een enorme boost zou kunnen geven.

“Er wordt de laatste tijd veel over Maddison gesproken in de media”, vertelt Pallister in gesprek met BonusCodeB­ets. “Hij was zaterdag een van de uitblinker­s tegen Tottenham Hotspur (2-1 overwinnin­g voor Leicester, red.). Maddison liet toen zijn kwaliteite­n zien en had onnoemelij­k veel energie. Daarnaast tekende hij voor het winnende doelpunt.”

“Ik weet zeker dat Maddison Manchester United naar een hoger niveau kan tillen”, geeft Pallister als advies mee aan zijn voormalige werkgever. The Mancunians kunnen echter pas in januari een bod neerleggen bij Leicester, daar de Engelse transferma­rkt over enkele maanden pas weer opengaat. “Manager Ole Gunnar Solskjaer moet de komende tijd alles op alles zetten om het maximale uit deze selectie te halen.” Pallister, die zelf jaren als centrumver­dediger speelde bij Manchester United, kijkt met speciale interesse naar Maguire. “Ik zie hem als toekomstig­e aanvoerder van de club. Hij is de leider waar Manchester United al zo lang op wacht. Zijn leiderscha­pskwalitei­ten komen nu al duidelijk naar voren. Maguire is zonder twijfel een van de beste centrale verdediger­s in de Premier League.” Het elftal van Solskjaer, de huidige nummer acht, krijgt maandagavo­nd bezoek van nummer vier Arsenal. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname