Times of Suriname

Hotelgaste­n woedend op Justin Bieber en Hailey

-

Ze heeft onlangs haar assistenti­e verleend aan en bezocht een groep inheemse vrouwen in het Mexicaanse Teotitlán del Valle in Oaxaca om hun te motiveren om hun eigen ondernemin­g op te zetten of uit te breiden. Becky G heeft twee muziekvide­o’s die al meer dan 1 miljard keer zijn bekeken op YouTube. Sin Pijama die ze samen zingt met Natti Natasha is al meer dan 1.5 miljard keer

bekeken op YouTube terwijl Mayores al meer dan 1.6 miljard keer is bekeken. Becky G heeft onlangs ook samengewer­kt met Akon aan

het nummer Como No. Como No werd 2 weken terug geplaatst op YouTube en is inmiddels al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Hoewel ze bekend staat als zangeres, heeft ze ook gespeeld in enkele films en televisies­eries. Ze had de rol van Trini, de gele ranger, in de Terwijl de voorbereid­ingen voor het grote huwelijksf­eest van Justin Bieber en Hailey naar verluidt in volle gang zijn, zouden gasten van een hotel in de Amerikaans­e staat South Carolina zwaar geïrriteer­d zijn omdat zij niet van alle faciliteit­en kunnen gebruikmak­en tijdens hun verblijf.

Justin Bieber en Hailey zullen volgens TMZ maandag naar het altaar lopen en om de grote dag van de Biebers zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zijn diverse ruimtes afgesloten voor de gasten van het Montage Palmetto Bluff hotel. De hotelgaste­n hebben woensdag weliswaar een e-mail ontvangen over de tijdelijke gesloten ruimtes, maar volgens vele vakantiega­ngers die er verblijven, is dit bericht veel te laat gecommunic­eerd.

Uit de e-mail, die in handen van de entertainm­entsite is, mogen gasten van zondag tot en met dinsdag ruim 48 uur geen gebruikmak­en van de spa, het zwembad en een chique restaurant. De accommodat­ie, dat zich in een toeristeno­ord aan de May River bevindt, biedt de bezoekers een teruggave van hun geld of een upgrade aan om hen tegemoet te komen. Wat dus niet door alle gasten gewaardeer­d wordt. Is het nu te laat voor Justin om ’sorry’ te zeggen?

(De Telegraaf/Foto:Popsugar)

 ??  ?? Power Rangers
film. (Hola!/ Foto: Instagram)
Power Rangers film. (Hola!/ Foto: Instagram)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname