Times of Suriname

Kangana Ranaut’s zuster beschuldig­t filmmakers van leeftijdsd­iscriminat­ie

-

Het lijkt erop dat wanneer het om controvers­iele onderwerpe­n gaat Rangoli Chandel altijd hierbij betrokken is. Dit keer heeft de zus van Ranaut de makers van Saand Ki Ankh beschuldig­d van leeftijdsd­iscriminat­ie, omdat in de trailer van deze film de hoofdrolsp­eelsters Taapsee Pannuu en Bhumi Pednekar oudere karakters spelen.

Blijkbaar was één van deze rollen eerst aan Kangana Ranaut geboden, maar ze adviseerde de filmmakers om een oudere actrice te gebruiken zoals Neena Gupta. Via Twitter heeft Ranaut haar zus dit uitgelegd toen ze in een bericht van Gupta las die naar haar verwees: “Aan Neena en Kangana is gevraagd om in deze film te spelen en Kangana hield van het waargebeur­d verhaal over prestaties van grootmoede­rs en ze heeft toen jou en Ramya Krishnan voorgestel­d als hoodfdrols­peelsters, maar deze mannen kunnen diepgewort­elde seksisme niet weglaten…”

Verder zei ze: “We gaan nooit een actrice als Meryl Streep in India hebben als we zonder schaamte een afkeer voor oudere vrouwen tentoonste­llen … Jullie moeten je allemaal schamen … voor het promoten van seksisme in de naam van feminisme …”

Het waren de kinderen die graag in Engeland wilden blijven nadat ze er de zomer hadden doorgebrac­ht. “Mijn 12-jarige dochter Angel vroeg waarom we weer terug moesten naar Los Angeles, wat ik opvallend vond, aangezien zij geboren en getogen is in Amerika. Haar vader Eddie Murphy woont daar ook. Maar ze zei dat ze graag bij oma in Leeds wilde blijven, dichtbij haar tantes, ooms, neefjes en nichtjes. Mijn andere kinderen Phoenix (20) en Madison (8) vinden het ook heel fijn in Engeland, dus zijn we gebleven.” (De Telegraaf/ Foto:Fanpop)

 ??  ?? (BizAsia/Foto: cdn.dnaindia.com)
(BizAsia/Foto: cdn.dnaindia.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname