Times of Suriname

Atlanta United weet niet te winnen

-

VOETBAL - Atlanta United is zondag niet erin geslaagd om de tegenvalle­nde nederlaag tegen New York City FC van vorige week van zich af te spelen. Ondanks legio kansen in de slotfase kwam de ploeg van Frank de Boer namelijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Montreal Impact. De Boer moest het nog steeds zonder zijn geblesseer­de sterspeler Josef Martínez stellen en Atlanta had in de eerste helft moeite om tot kansen te komen. Brandon Vazquez was voor rust nog het dichtst bij de openingstr­effer, maar hij zag zijn poging over het doel van Clément Diop vliegen. De bezoekers kwamen echter goed de kleedkamer uit en het duurde niet lang voordat the Five Stripes de openingstr­effer op het scorebord konden zetten. Julian Gressel was namelijk het eindstatio­n van een mooie aanval waar ook Pity Martínez en Emerson Hyndman bij betrokken waren en hij brak uiteindeli­jk de ban.

Dat leek lange tijd genoeg voor de overwinnin­g, maar tien minuten voor tijd maakte voormalig Barcelona- en Ajax-aanvaller Bojan Krkic er toch 1-1 van. Ondanks goede kansen voor Ezequiel Barco en Tito Villalba slaagde Atlanta er vervolgens niet meer in om te scoren, waardoor de een-na-laatste wedstrijd van het reguliere seizoen opnieuw puntverlie­s opleverde. De Boer en zijn ploeg, die al zeker zijn van deelname aan de playoffs, eindigen het seizoen zondagavon­d tegen New England Revolution.