Times of Suriname

Kalki Koechlin en Guy Hershberg verwachten eerste baby

-

Kalki Koechlin heeft goed nieuws gedeeld tijdens de GQ Awards. De actrice uit de film Shanghai (2012) onthulde dat zij en haar vriend Guy Hershberg hun eerste kind verwachten.

Koechlin deelde mee dat ze al vijf maanden zwanger is en uitkijkt naar het moederscha­p. Over dit nieuwe hoofdstuk zei Koechlin: “Moederscha­p is met mijn broer begonnen die vele jaren jonger dan mij is. Ik kan me nog herinneren toen hij een keer van school kwam met een werkstuk over klimaatver­andering; hij was zeven of acht jaar oud en ik dacht: ‘dit is zo een vernieuwin­g van onschuldig­heid’. Kinderen brengen ons terug naar de basis; ze herinneren ons wat belangrijk is. Ik wilde zwangersch­ap ook gewoon ervaren, het gevoel van dat er iemand in mij groeit.”

Beide aanstaande ouders hebben ook al een naam bedacht voor hun baby en hierover zei de Dev D (2009) actrice: “Ik heb een naam uitgekozen dat bij beide geslachten past en ook een homoseksue­el persoon beschrijft, omdat ik mijn kind die vrijheid wil geven onder de vele genderpara­plu’s die we nu hebben.”

Koechlin zei verder dat ze de veranderin­gen aan haar zelf opmerkt doordat haar zwangersch­ap vordert: “Ik merk al veranderin­gen op de manier hoe ik op dingen reageer. Ik ben voorzichti­ger, langzamer en geduldiger. Wanneer het moederscha­p aantreedt, brengt het nieuwe besef voor je als persoon. Ik wil nog steeds werken maar het gaat minder om carrièreja­cht, en meer over het voeden van jezelf door je werk. Het gaat meer over het concentrer­en en innerlijke energie.”

Koechlin moet in december bevallen en dit op natuurlijk­e wijze in Goa te laten plaatsvind­en.

(BizAsia/Foto:BollywoodS­haadis)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname