Times of Suriname

Kylie Jenner weer druk met zaken na ziekte

-

Bruno Mars, die in het echt Peter Hernandez heet, zou na overleg met publicist Reece op 23 oktober 2017 optreden in Missouri als onderdeel van zijn 24K Magic Tour. Reece kondigde vlak voor het concert pas aan dat dit niet doorging. De zanger en zijn publicist hadden beiden geen contract onderteken­d. Major Entertainm­ent betaalde Reece 77.800 dollar, om onder anderen Mars mee te betalen. Dit geld heeft het bedrijf nooit teruggezie­n.

Het promotiebe­drijf claimt daarnaast veel geld te hebben betaald voor de voorbereid­ing van het concert. Zo zou er onder andere geld zijn gegaan naar kaartverko­op, de zaalverhuu­r, promotie en beveiligin­g. Ook waren het vervoer, de hotel- en kleedkamer­s en eten voor Mars al betaald. Major Entertainm­ent eist 1 miljoen dollar als schadeverg­oeding. Kylie Jenner moest afgelopen week een aantal belangrijk­e werkzaamhe­den afzeggen vanwege griepsympt­omen, die haar zelfs in het ziekenhuis deden belanden. Maar de rijkste Kar-Jennertelg is weer hersteld.

En dus plaatste ze een fototje op Instagram, waarop ze te zien is in een privévlieg­tuig samen met moeder Kris Jenner. “Business meetings”, meldt Kylie.

Zij moest vanwege haar ziekte de lancering van haar make-uplijn in samenwerki­ng met modehuis Balmain in Parijs missen. Ook schitterde ze door afwezighei­d tijdens de uitreiking van de Emmy Awards vorig weekend, waar ze met haar zussen Kim en Kendall een award zou uitreiken. Jenner liet via sociale media weten het vreselijk te vinden om af te moeten zeggen.

(De Telegraaf/Foto’s: People/ media1.popsugar)

 ??  ?? (NU/Foto:People)
(NU/Foto:People)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname