Times of Suriname

Verdachte mishandeli­ng beweert dat man hem wilde bestelen

-

PARAMARIBO Wikesh J (34) verklaarde gisteren dat een man heeft geprobeerd zijn bromfiets en sigaretten te stelen. Hij wordt verdacht van mishandeli­ng van deze man.

De verdachte kocht sigaretten en werd geroepen door ene Sardien, aan wie hij een sigaret gaf. Toen kwam het latere slachtoffe­r erbij en vroeg ook naar sigaretten. Wikesh J gaf sigaretten aan het slachtoffe­r, dat hem het pak daarna niet wilde teruggeven. Er ontstond toen ruzie tussen Wikesh J, Sardien en het slachtoffe­r. Wikesh J, die juridische bijstand krijgt van raadsman Harold Belfor, vertelde dat de aangever naar zijn bromfiets ging en die wilde wegnemen. Hij sloeg de man met een stuk hout om te voorkomen dat de bromfiets werd meegenomen. Het slachtoffe­r ontkent dat hij de bromfiets wilde wegnemen. Hij ging op zijn eigen bromfiets naar de plaats. Het slachtoffe­r getuigde dat Wikesh J hem met een eind hout heeft mishandeld.

Hij ging samen met een vriend naar een plek waar Wikesh J en Sardien waren. Volgens hem ontstond er ruzie, waarbij Wikesh J naar de laadbak van een pickup liep. De dader nam een stuk hout en sloeg daarmee een aantal keren in het gezicht en op het hoofd van het slachtoffe­r. Het slachtoffe­r heeft van de mishandeli­ng littekens in het gezicht. Als gevolg van de mishandeli­ng kon hij vier weken niet werken. Op 21 november wordt de behandelin­g van deze zaak voortgezet. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname