Times of Suriname

John Abraham blijft weg van trend nieuwe versies

-

Met een grote variëteit van filmgenres, heeft John Abraham sinds zijn debuut in 2003, in een heleboel films gespeeld en is zelfs van acteur naar producent gegaan. Doordat hij zijn kijkerspub­liek begrijpt, heeft Abraham recentelij­k over zijn werk gesproken, en vertelt dat hij van de huidige trends die nu bij het maken van films plaatsvind­en, wil afblijven.

“Voor mij geldt als grote publiekstr­ekker gewoon doen waarin ik goed ben, zodat de film voor iedereen even spannend is”, zei de acteur-producent toen aan hem werd gevraagd over het succes van zijn projecten. “Na succes van (2019) , ben ik er zeker van dat er een heleboel mensen naar het zuiden van India zullen gaan”, zegt hij lachend, ‘maar ik denk niet dat ik die trend zal volgen’. “Ik doe liever iets anders. In feite, zodra mensen me vragen: ‘Waarom speel je in een andere soort film?’, weet ik in gedachten dat ik dat zal doen’”, zei hij verder. Omdat hij altijd met een kleiner budget heeft gewerkt, legt

Abraham uit: “Ik richt me op het creëren van een heel sterke inhoud en wanneer ik dat heb gedaan, kan geen hoeveelhei­d geld de moed evenaren die ik heb. Mijn ideeën zijn doorgaans groter dan mijn budgets”, zegt hij lachend.

“Voor mij is het heel simpel. Als het kijkerspub­liek weet dat ik een film ga produceren, dan moet het aanvoelen dat het moet gaan zien omdat de film heel anders wordt. De fans moeten zich afvragen: “Deze man komt met interessan­te verhalen”, zei hij verder.

In de tussentijd heeft Abraham het druk als acteur voor zijn volgende film van Anees Bazmee getiteld Pagalpanti, die op 8 november in première gaat.

(BizAsia/Foto: Pinterest.News 18)

 ??  ?? Kabir Singh
Kabir Singh

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname