Times of Suriname

Personele problemen voor Lampard

-

VOETBAL - N’Golo Kanté en Ross Barkley verschenen gisteren niet op het trainingsv­eld van Chelsea, zo melden The Blues via de officiële kanalen. Kanté hield een liesblessu­re over aan de meest recente interlandp­eriode, terwijl Barkley een enkelkwets­uur overhield aan de thuiswedst­rijd tegen Newcastle United (1-0) van zaterdag. Het is nog niet duidelijk of het duo op tijd fit is voor het Champions League-duel met Ajax van vandaag.

Manager Frank Lampard kon tijdens de oefensessi­e van dinsdag wel beschikken over Emerson en Antonio

Rüdiger, al zullen de middenveld­er en de verdediger woensdag niet te bewonderen zijn in de Johan Cruijff ArenA. Lampard zei onlangs dat het hersteltra­ject van Rüdiger voorspoedi­g verloopt, maar dat zijn terugkeer in de hoofdmacht van Chelsea nog wel even op zich laat wachten. Emerson viel een maand geleden geblesseer­d uit in de wedstrijd tegen Liverpool en heeft sindsdien niet meer gespeeld voor de Europa League-winnaar. Andreas Christense­n liet de training van Chelsea ook aan zich voorbijgaa­n en Lampard denkt dat de centrumver­dediger nog enkele weken uit de roulatie is. De opvolger van Maurzio Sarri bij de Londense club kan tegen Ajax sowieso geen beroep doen op Ruben Loftus-Cheek, die in mei een gescheurde achillespe­es opliep en daardoor nog enkele maanden moet revalidere­n. Lampard beschikt verder over een fitte selectie voorafgaan­d aan het bezoek aan Amsterdam.

Chelsea, dat voor de allereerst­e ontmoeting met Ajax ooit staat, begon met een 0-1 nederlaag tegen Valencia aan de groepsfase van de Champions League. De tweede wedstrijd, tegen Lille OSC, leverde de nummer vier in de Premier League wel een zege op (1-2). De confrontat­ie met Ajax, dat zes punten heeft verzameld.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname