Times of Suriname

Atlético wint in slotfase

- Hector Herrera van Atlético Madrid wordt in de gaten gehouden door twee verdediger­s van de tegenparti­j. (Foto: Goal)

VOETBAL Peter Bosz staat met Bayer Leverkusen op de rand van uitschakel­ing in de Champions League na een 01 nederlaag bij Atlético Madrid. De Duitsers gingen in de slotfase onderuit in Madrid. Bosz wacht nog altijd op zijn eerste Champions Leagueover­winning ooit.

Bayer Leverkusen heeft nog geen punt gepakt in de Champions League, maar was in Madrid allesbehal­ve kansloos. Sterker nog, de ploeg van Bosz kreeg de grootste mogelijkhe­den in de beginfase. Middenveld­er Julian Baumgartli­nger zag zijn volley maar net over het doel gaan. Leverkusen had de wedstrijd onder controle, hoewel grote kansen op de openingsgo­al uitbleven. Atlético creëerde in de eerste helft niets.

Kort na rust zorgde Angél Correa voor wat gevaar namens Atlético, maar de Madrilenen hadden over het algemeen veel moeite met Leverkusen. Mitchell Weiser verprutste na ruim een uur spelen een mogelijkhe­id en ook Kerem Demirbay was een keer dichtbij, maar in de slotfase haalde Atlético tegen de verhouding in de trekker over. Renan Lodi gaf de bal op links perfect voor op Alvaro Morata, die van dichtbij binnenkopt­e en Atlético zo op 10 zette. Bosz speelde in de slotfase alles of niets en zag Leverkusen kansen op de gelijkmake­r krijgen, maar verliest ook zijn derde Champions Leagueweds­trijd. Leverkusen is bijna uitgeschak­eld in het miljardenb­al. (VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname