Times of Suriname

Anees Bazmee gaat binnenkort samenwerke­n met Salman Khan

-

Anees Bazmee is weer terug met een andere komedie in Pagalpanti. Het is een comedyfilm met in de hoofdrol John Abraham, Anil Kapoor, Ileana D’Cruz, Pulkit Samrat, Arshad Warsi, Kriti Kharbanda, Urvashi Rautela en Saurabh Shukla.

Bazmee staat bekend om het maken van komedies zoals No Entry (2005) en Singh Is Kinng (2008) om er maar een paar te noemen. De regisseur zegt dat hij altijd zin heeft om een schone komedie te doen en geen vulgaritei­t ondersteun­t.

Bazmee toont ook de komische kant van Abraham. Meestal wordt de ster beschouwd als een serieuze acteur die vooral in het actiegenre werkt, meldt Bollywood Life. Op de vraag hoe hij de komische kant van de actieheld heeft aangeboord, antwoordde Bazmee: “John wilde komedie een tijdje verkennen, het publiek zal verrast zijn hem te zien in een nietactier­ol.”

Over Pagalpanti gesproken: “De cast en crew besloten een vervolg op de film te maken terwijl ze de huidige film opnamen. Dat leidde tot de vraag over een vervolg op No Entry, waar ook eerder over was gesproken.”

Over het werken met Salman Khan zei Bazmee tegen

Mumbai Mirror: “Ik heb een geweldige ervaring met Salman (Khan, de leidende man van de film) die eenvoudig, eerlijk en downtoeart­h is; ‘Dil Khan’ die alles uit de kast haalt. Als God het wil, zullen we snel weer samenwerke­n.”

Na Pagalpanti heeft Anees Bhool Bhulaiyaa 2 in de voorbereid­ing, een vervolg op de hit van 2007 met onder meer Akshay Kumar, Vidya Balan, Shiney Ahuja en Ameesha Patel.

(Biz Asia Live)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname