Times of Suriname

Disney onthult laatste trailer in

-

Fans van kregen maandagnac­ht dan eindelijk de laatste trailer te zien van The Rise Of Skywalker. Disney bracht het ruim twee minuten durende voorproefj­e uit tijdens een uitzending van het American Football, en gaf de trailer niet veel later ook online vrij.

Veel van de trailer draait om de mysterieuz­e band tussen de personages van Daisy Ridley en Adam Driver, Rey en Kylo Ren. Net als in eerdere trailers duikt ook Carrie Fisher op als generaal Leia Organa. De eind 2016 overleden actrice maakte de opnames van het nieuwe epos niet meer mee, maar regisseur J.J. Abrams wist met eerder opgenomen beelden haar personage toch terug te laten komen in de nieuwe film. De trailer kwam maandag uit op wat de 63e verjaardag van Fisher was geweest.

The Rise Of Skywalker is de laatste uit de zogenoemde Skywalker-saga. Die bestaat uit de negen Star Warsfilms die sinds 1977 zijn uitgekomen en draaien om het verhaal van Luke Skywalker. Disney heeft volop plannen voor nieuwe films die zich binnen het Star afspelen, de eerste daarvan staat gepland voor 2022. Fans hoeven het tot die tijd niet zonder hun favoriete space opera te doen: streamings­ervice Disney+ komt komende maand met een live-action

The Mandaloria­n. Liam Hemsworth, met wie ze in augustus brak na een huwelijk van amper acht maanden.

Na Hemsworth was Cyrus dan weer samen met blogger Kaitlynn Carter, maar ook die romance liep al snel op de klippen. Nu is ze dus samen met zanger Cody Simpson, en Miley is er niet verlegen om dat aan de wereld te laten weten. Ze kreeg dan ook al kritiek van haar volgers omdat de twee gewaagde foto’s posten op

HBO stapt opnieuw naar de rechter in de langlopend­e ruzie met de nabestaand­en van Michael Jackson. De zender gaat in beroep tegen een eerdere uitspraak, waarin het verzoek van HBO om de zaak te verwerpen werd afgewezen.

In Leaving Neverland wordt Michael Jackson beschuldig­d van misbruik met twee minderjari­gen. De beheerders van de nalatensch­ap van de King of Pop stellen dat HBO met de uitzending

Het voorval zou vorig jaar op 24 oktober rond half vijf ‘s ochtends hebben plaatsgevo­nden. Gooding Jr zou serveerste­r Natasha Ashworth aan het einde van haar dienst hebben opgezocht en haar toen in haar rechterbil hebben geknepen. Toen zij zei dat ze daar niet van gediend was, ontkende de acteur dat hij haar had aangeraakt. Hij zou vervolgens een andere medewerker van de club hebben geduwd, voordat hij naar de manager ging om zijn onschuld te bepleiten. Gooding Jr stormde daarna de club uit en zei dat hij

daar nooit meer terug zou komen.

Volgens Ashworth zijn er meerdere videobeeld­en van het incident. Ze klaagt hem daarom aan voor aanranding, geweldpleg­ing en het zettelijk toebrengen van emotionele stress.

Gooding Jr. heeft meerdere rechtszake­n tegen hem lopen wegens seksueel wangedrag. De Oscarwinna­ar zegt zelf onschuldig te zijn.

(De Telegraaf/Foto:Perez Hilton) in maart contractbr­euk pleegde. Ze verwijzen daarbij naar een overeenkom­st uit 1992, opgesteld omdat de zender een concertreg­istratie uitzond, waarin is opgenomen dat HBO de zanger niet mag vernederen of te schande mag maken. HBO stelt dat het betreffend­e contract is ontbonden toen beide partijen begin jaren 90 aan hun verplichti­ngen hadden voldaan en eiste tijdens een zitting in september dat de zaak geseponeer­d zou worden. De rechter stelde de zender in het ongelijk, waarop HBO volgens The Hollywood Reporter nu naar een andere rechtbank gaat om beroep aan te tekenen.

 ??  ?? Wars-universum
Star Wars-serie, (De Telegraaf/Foto:Rtl Boulevard)
Instagram. (De Telegraaf/Foto:People)
Wars-universum Star Wars-serie, (De Telegraaf/Foto:Rtl Boulevard) Instagram. (De Telegraaf/Foto:People)
 ??  ?? (De Telegraaf)
(De Telegraaf)
 ??  ??
 ??  ?? Star Wars
Star Wars

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname