Times of Suriname

Ozuna in Fast & Furious 9

-

Ozuna maakte onlangs bekend dat hij een rol heeft gekregen in Het nieuws werd ook bevestigd door filmproduc­ent/ acteur Vin Diesel op Instagram.

“Zoals je weet hebben we vaak talentvoll­e mensen gevonden in de muziekwere­ld voor onze films”, aldus de 52jarige Vin Diesel die ook een foto plaatste waarop hij samen staat met Ozuna en regisseur Justin Lin. Ozuna zal zeer waarschijn­lijk de jongere versie van Rico Santos spelen in Fast 9. De bekende zanger Don Omar had in het verleden de rol van Rico Santos.

“Ik ben heel erg trots op mijn rol in Fast 9”, aldus de 27-jarige reggaeton zanger uit Puerto Rico. Ozuna zal ook zorgen voor de soundtrack van deze film.

Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Charlize Theron en Helen Mirren keren terug in Fast 9. We zullen ook enkele andere nieuwe gezichten zien want Michael Rooker en John Cena hebben ook een rol in deze film. Fast & Furious zal vanaf 22 mei 2020 verschijne­n op het witte doek.

Haar volgers juichen de zangeres alvast aan: “Hoe minder, hoe meer”, klinkt het in de commentare­n. Of ook: “Jij bent de tepelkonin­gin van het web. Geweldig dit” en “Ik moet dit snel bekijken nu het nog kan. Je bent prachtig!” Miley schaarde zich met de foto’s achter de beweging tegen de vrouwelijk­e onderdrukk­ing en censuur. De ‘Free The Nipple’beweging wil namelijk dat dames van over de hele wereld zich verzetten tegen de dubbele standaard die nog altijd geldt. Zo mogen mannen, onder meer op Instagram, topless foto’s delen, terwijl de tepels en borsten van dames maar al te vaak gecensuree­rd worden of de foto’s worden van het net gehaald.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Miley een onthullend­e foto deelt met de wereld. Maar net zoals veel andere vrouwen botste ook zij meer dan eens op de strenge wetten rond censuur. “Amerika zit op dat vlak heel raar in elkaar”, zei ze er eerder over. “Recent was ik een aflevering van Breaking Bad aan het bekijken. Daar toonden ze perfect hoe meth gekookt moet worden, maar het woord ‘fuck’ werd eruit gebiept. Raak er maar wijs uit. Als ze een kerel vermoorden en zijn lichaam in zuur oplossen, waarom zou je dan niet mogen vloeken?”

(NU/Foto:Rebloggy)

 ??  ?? Fast & Furious 9. 9
(People/ Foto: Instagram)
Fast & Furious 9. 9 (People/ Foto: Instagram)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname