Times of Suriname

Voormalig Juventus-ster op brute wijze overvallen

-

VOETBAL - Claudio Marchisio en zijn vrouw zijn onlangs op brute wijze beroofd, meldde La Stampa gisteren. Vier overvaller­s drongen het huis van de oud-middenveld­er nabij Turijn binnen en namen geld en andere kostbare objecten mee. De exacte financiële schade die Marchisio is toegebrach­t is niet bekend.

De brute overval vond plaats in de luxueuze buurt net buiten Turijn waar Marchisio woont. Volgens bovengenoe­mde Italiaanse krant kunnen bezoekers alleen met een speciale code de compound betreden. In een verklaring die aan de politie is overhandig­d valt te lezen dat Marchisio en zijn vrouw zijn klemgerede­n door de dieven, die vervolgens eisten dat de oud-speler medewerkin­g zou verlenen. De voormalig internatio­nal van Italië, met 55 interlands achter zijn naam, zou zich niet hebben verzet en de dieven naar zijn woning hebben geleid. De vier overvaller­s zijn volgens La Stampa met een gereedstaa­nde auto gevlucht.

Van het viertal ontbreekt vooralsnog ieder spoor. De politie is een onderzoek gestart en hoopt op korte termijn meer duidelijkh­eid te kunnen verschaffe­n. Marchisio speelde het grootste gedeelte van zijn actieve loopbaan voor Juventus. De 33-jarige oud-middenveld­er droeg tussendoor een jaar op huurbasis het shirt van Empoli en stond na zijn vertrek bij Juventus nog een jaar onder contract bij Zenit Sint-Petersburg. Marchisio zette afgelopen zomer een punt achter zijn carrière. (VI)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname