Times of Suriname

Robbie Williams scoort dertiende nummer 1-album

-

Harry Styles (25) heeft bevestigd dat hij in volle glorie te bewonderen is op de hoes van de vinyl-versie van zijn nieuwe album Fine Line. De voormalige gaf in Morning Mash Up op het antwoord op de vraag die zijn fans al dagen bezighield. Harry deelde donderdag een video waarin hij door de hoes van Fine Line bladert. Op meerdere foto’s op de plaat is de zanger naakt te zien, waarna fans zich massaal afvroegen of hij zelf echt uit de kleren was gegaan of dat de kiekjes waren gefotoshop­t. “Naar verluidt”, antwoordde Harry in eerste instantie in het radio-interview. Kort daarna besloot de 25-jarige Brit zijn fans toch ophelderin­g te geven. “Ik ben het en ik ben naakt. ”De video met de blote Harry zorgde voor behoorlijk wat opwinding bij zijn fans, die hun enthousias­me deelden op social media. “Het zien van een vrijwel naakte Harry Styles zorgt ervoor dat ik een zuurstofta­nk nodig heb”, twitterde iemand. “Oh mijn god, hij is naakt”, schreef een ander. De zanger brengt Fine Line, zijn tweede solo-album, vrijdag uit. De derde single You kwam eerder deze week uit. Tot groot ongenoegen van zijn fans heeft hij in de bijbehoren­de videoclip al zijn kleren aan. (NU/Foto: Insider)

Robbie Williams kan zich officieel meten met een van de meest succesvoll­e artiesten aller tijden. De zanger staat deze week met zijn nieuwe album The Christmas

bovenaan de Britse hitlijst en scoort daarmee zijn dertiende nummer 1-album. Robbie evenaart zo het record van Elvis Presley als solo-artiest die de Britse albumlijst het meest heeft aangevoerd.

maakt melding van dit nieuws. Alleen de iconische muziekgroe­p stond vaker bovenaan de hitlijst met vijftien noteringen. Robbie is apetrots op de mijlpaal. “Het is een geweldige prestatie. De plaat betekent meer voor me dan alle andere albums die ik heb gemaakt”, reageerde de zanger. Slechts twee albums van Robbie Williams wisten het niet tot een eerste plek te schoppen. Zijn plaat uit 2003 en Reality Killed The Video bleven steken op nummer 2. Als de albums van zijn voormalige boyband Take erbij worden opgeteld, stond Robbie in totaal zeventien keer bovenaan de Britse albumlijst. Ook in dat geval legt de zanger het af tegen The Beatles. Paul McCartney stond in totaal 22 keer (solo, met The Beatles en met Wings, nvdr.) bovenaan, gevolgd door John Lennon met achttien nummer 1-albums. George Harrison deed het net zo goed als Robbie, ook hij voerde in totaal zeventien keer de lijst aan.

(De Telegraaf/Foto: Oor.nl)

 ??  ?? One Directionz­anger
SiriusXM
Adore
Present
The Official Chart Company
The Beatles
Star That
Live From Knebworth
One Directionz­anger SiriusXM Adore Present The Official Chart Company The Beatles Star That Live From Knebworth
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname