Times of Suriname

Cardi B maakt strippers gek

-

Cardi B is op tour door Afrika en daar zal ze na vrijdagavo­nd helemaal warm onthaald worden. Tijdens een bezoekje aan een Nigeriaans­e stripclub hield ze zich namelijk bepaald niet in en deelde royaal geld uit. De rapper zou overladen met geld de club zijn binnengeko­men. “Ze had stapels en stapels van de Nigeriaans­e naira toen ze de VIP-ruimte inging.” Terwijl de dj gauw wat nummers van Cardi draaide, kreeg elke stripper de kans om de rapper te entertaine­n en werd daarvoor meer dan rijkelijk betaald.

Als je het de dansers van de stripclub in Lagos vraagt, zegt TMZ, dan heeft zij geschieden­is geschreven met haar act. Geen wonder dat ze allemaal met Cardi op de foto wilden. Zaterdagav­ond trad Cardi zelf op in Lagos, giateren in buurland Ghana. Cardi had van tevoren aangegeven dat ze het ’echte Nigeria’ wilde zien. Dat is met haar stripclubb­ezoek dan alvast gelukt, schrijft TMZ. (De Telegraaf/Foto: Wikifeet)

Is ze sinds haar scheiding van Justin Theroux in 2017 al een paar jaar single, daar bovenop verloor ze in juli van dit jaar hun geliefde hond, de Duitse herder Dolly. Door Justin werd zij ‘hun beschermer’ en ‘ons meest loyale gezinslid’ genoemd. Nu ook dit trouwe ’gezinslid’ wegviel, was voor Jennifer haar eenzaamhei­d compleet.

Geen wonder dat, zo schrijft People nu, eigenlijk al sinds juli voortduren­d overweegt een nieuwe pup te nemen. “Oh god, ik heb zo op het punt gestaan een ander hondje te nemen”, zegt ze in het blad.

“En mijn goeie vriendin Ellen DeGeneres vindt het maar wat mooi om me te bombardere­n met extreem schattige foto’s van dieren die een thuis nodig hebben. En vergis je niet, als ik een biggetje, alpaca, schapen of geiten zou kunnen houden, zou ik het doen!”

Het werd haar zelfs aangeraden door haar ex-man, waarmee ze negeneneen­half jaar een relatie had, waarvan tweeënhalf jaar als huwelijksp­artners. Theroux hoopte met zijn advies Jennifer op zijn minst een paar keer per dag de deur uit te krijgen, sinds ze de laatste jaren hele dagen alleen in huis doorbracht en het contact met de buitenwere­ld compleet leek te verliezen.

Ze heeft de stap nog niet genomen, maar nu het eind van het jaar nadert en de feestdagen er weer aankomen, zou ze zomaar klaar kunnen zijn voor een beetje warmte in haar leven.

 ??  ?? (De Telegraaf/Foto: FarmWeek)
(De Telegraaf/Foto: FarmWeek)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname