Times of Suriname

Rosebel doet jaarlijks kerstproje­ct

-

PARAMARIBO - Rosebel Gold Mines NV (Rosebel) heeft als onderdeel van een reeks van ‘Corporate Social Responsibi­lity’- projecten op 9 december het jaarlijkse kerstproje­ct uitgevoerd. Hierbij is net als voorgaande jaren speciale aandacht voor sociale instelling­en, die zorg en welzijn bieden aan kinderen, seniore burgers en mensen met een beperking. Dit jaar zijn negentien instelling­en uit verschille­nde districten blij gemaakt met een donatie.

Sharmila Jadnanansi­ng, die namens Rosebel de aanwezigen een warm hart onder de riem stak, gaf het volgende aan: “De kerstdonat­ie is een mooie traditie van teruggeven aan speciale groepen in onze gemeenscha­p. Vandaag gedenken we deze sociale instelling­en met een financiële donatie om ze te ondersteun­en en bij te dragen aan een gezellige kerst, hetgeen niet vanzelfspr­ekend is voor iedereen. Als mijnbouwbe­drijf weten we alles van hard werken en uitdaginge­n, daarom onze hartgrondi­ge dank aan alle betrokkene­n en verzorgers. U bent het licht binnen uw organisati­e en u verdient onze ondersteun­ing en speciale dank.”

Rosebel blijft investeren in het welzijn en de ontwikkeli­ng van onze gastgemeen­schappen.

Voor 2019 heeft het bedrijf ruim USD 450.000 teruggegev­en in de vorm van duurzame projecten in Brokopondo, met de nadruk op ondersteun­ing van kinderen en educatie.

Voor 2018 en 2019 heeft Rosebel gekozen voor ondersteun­ing van adequate gezondheid­szorg.” Er is daarbij een Steris Amisco Century V120 stoomsteri­lisator aan het Sint Vincentius Ziekenhuis gedoneerd en twee patiëntenm­onitoren aan het Diakonesse­nhuis ten behoeve van de Kinderafde­ling, meldt het bedrijf in een persberich­t.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname