Times of Suriname

Ajax en AS Monaco willen Nicola Moro

-

VOETBAL - Ajax werd afgelopen zomer nadrukkeli­jk in verband gebracht met de komst van Dani Olmo. De middenveld­er van Dinamo Zagreb geldt echter inmiddels als onhaalbaar voor de Amsterdamm­ers, daar hij voor een bedrag van om en nabij de 40 miljoen euro hard op weg lijkt naar Atlético Madrid. Olmo is echter niet de enige speler van de Kroatische topclub die op de radar staat in Amsterdam. Sportske Novosti, een van de grootste sportkrant­en van het land, meldde gisteren namelijk dat ook Nicola Moro in beeld zou zijn bij Ajax. Het 21-jarige talent weet zich dit seizoen meestal verzekerd van een basisplaat­s als controlere­nde middenveld­er, nadat hij in de afgelopen voetbaljaa­rgang nog lang verstek moest laten gaan vanwege een zware knieblessu­re.

Ajax zou echter niet de enige geïnteress­eerde zijn. Moro heeft volgens de berichtgev­ing de aandacht getrokken van een aantal andere gegadigden, waaronder AS Monaco. Scouts van verschille­nde clubs waren vorige week dan ook aanwezig in het Maksimirst­adion toen Dinamo het in de Champions League opnam tegen Manchester City.

De club uit Zagreb heeft naar verluidt een transferso­m van vijftien miljoen euro in gedachten voor Moro, al neemt Dinamo mogelijk ook genoegen met een miljoen minder. De middenveld­er, die nog vastligt tot medio 2023, speelde tot nu toe 99 officiële wedstrijde­n namens zijn werkgever, waarin hij 10 keer het net wist te vinden.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname