Times of Suriname

Bombel ziet playoffs kansen kleiner worden

-

ZAALVOETBA­L – Bombel heeft de ontmoeting tegen All Stars verloren, hoewel het team een ruime voorsprong had. Bombel ziet zijn kansen om de playoffs te halen in de hoofdklass­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond kleiner worden. Woensdag verloor het team met 4-6 in de Anthony Nestysport­hal. Bombel was verplicht deze wedstrijd te winnen en begon op hoog tempo.

Dit agressieve spel leverde Bombel twee doelpunten op, gemaakt door Darryl Landus en Iseguelle Molly. All Stars kreeg ook mogelijkhe­den, maar tot doelpunten kwam het team niet. Hierdoor ging Bombel de kleedkamer in met een voorsprong van 2-0. In de tweede helft kwam All Stars beter opdagen en oefende veel druk uit op de verdedigin­g van Bombel. Na zes minuten in de tweede helft verkleinde Timothy Yzer de achterstan­d, waarna Chikere Zandveld die gelijktrok. Djenarno Lape gaf Bombel weer de voorsprong, maar hierna werd Bombel weggespeel­d. Raydel Lioe Anjie maakte het derde doelpunt en bracht de score op gelijke hoogte: 3-3. Hierna maakte Jordio Clemens een eigendoelp­unt en gaf All Stars de voorsprong die door Yzer verruimd werd: 3-5. Het zesde doelpunt van All Stars werd gemaakt door Andy Hart. In de slotfase maakte Landus zijn tweede doelpunt en bepaalde eindstand op 4-6. All Stars heeft door deze overwinnin­g zich verzekerd van de playoffs. Het team staat op de derde plaats met dertig punten uit achttien wedstrijde­n. Bombel staat op de vijfde plaats met twintig punten uit negentien wedstrijde­n.