Times of Suriname

Atlético Mardid maakt eind aan dramatisch­e reeks

-

VOETBAL- Atlético Madrid heeft voor het eerst sinds 1 oktober weer eens een wedstrijd weten te winnen op vreemde bodem. Het elftal van trainer Diego Simeone zegevierde gistermidd­ag op bezoek bij Real Betis met 1-2. Atlético komt door de overwinnin­g na 18 speelronde in LaLiga op 32 punten en is op de ranglijst terug te vinden op een vierde plaats.

Atlético maakte met de overwinnin­g in het Benito Villamarín een einde aan een dramatisch­e reeks van zeven uitwedstri­jden op rij zonder overwinnin­g. De formatie van Simeone speelde zijn vijf laatste uitduels in LaLiga gelijk, terwijl in de Champions League tweemaal werd verloren. Op bezoek bij Real Betis, dat de laatste week aan de beterende hand was, konden de Madrilenen eindelijk weer juichen.

Het verschil werd door Atlético gemaakt in de tweede helft. Ángel Correa opende in de 58ste minuut, slechts één minuut nadat hij was ingevallen, de score. De Argentijns­e vleugelaan­valler ontfutseld­e verdediger Ángel Moreno de bal, waarna hij doelman Joel Robles omspeelde en simpel kon scoren. Correa was zes minuten voor tijd ook betrokken bij de 0-2: met een voorzet vanaf rechts stelde hij Álvaro Morata in staat om fraai achter het standbeen te scoren. De aansluitin­gstreffer van Marc Bartra in minuut 93 kwam te laat voor Real Betis. (VZ)

VOETBAL - Internazio­nale heeft zaterdagav­ond de koppositie in de Serie A weer overgenome­n van Juventus. De ploeg van trainer Antonio Conte had in het eigen Giuseppe Meazza geen enkele moeite met laagvliege­r Genoa: 4-0. Spits Lautaro Martínez ontbrak vanwege een schorsing, maar daar had Inter vooral dankzij twee doelpunten van Romelu Lukaku geen last van. Stefan de Vrij speelde een foutloze wedstrijd voor i Nerazzurri.

??  ?? Ángel Correa van Atlético Madrid omspeelt doelman Joel Robles van Real Betis om het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. (Foto: Marca)