Times of Suriname

Riedewald schiet Sudhar naar koppositie

-

VOETBAL - Twee doelpunten van Marinjo Riedewald maken Sudhar tot de nieuwe koploper in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sport Organisati­e. Het team won in het Eddy Blackmanst­adion van HVV met 2-1. Sudhar neemt de koppositie over van Highwaysta­r.

In de eerste helft was Sudhar het betere team. Het kreeg tal van mogelijkhe­den, maar in de eerste 45 minuten werd er maar een keer gescoord. Het doelpunt werd in de 33ste minuut gemaakt door Riedewald. In de tweede helft domineerde Sudhar weer en in de 75ste minuut was het weer Riedewald die het net vond: 2-0. Riedewald brengt zijn totaal hiermee op zeven doelpunten. Hierna kreeg Sudhar tal van kansen, maar tot doelpunten kwam het team niet. In de 83ste minuut maakte HVV de wedstrijd weer spannend.

Nilesh Mahesh verkleinde de achterstan­d: 1-2. In de resterende minuten kon HVV niet meer scoren,waardoor de drie punten naar Sudhar gingen.

Door de overwinnin­g heeft Sudhar nu dertien punten, een meer dan Highwaysta­r. Welgedacht C staat op de derde plaats met tien punten en SCV is vierde met negen. HVV heeft zeven punten en staat op de vijfde plaats. Hindboys, Cruzeiro en

Real Frederiksh­oop staan respectiev­elijk op de zesde, zevende en achtste plaats. In de tweede klasse won Caravan 2010 zijn vierde wedstrijd op rij. Flex werd verslagen met 3-0. Miguel van Assen (2x) en Ivander Asinko scoorden. Van Assen staat nu op acht doelpunten. Caravan 2010 staat aan kop met twaalf punten, gevolgd door Flex met negen. Flex was tot voor deze verliespar­tij, ongeslagen.