Times of Suriname

Kaley Cuoco beleeft wilde avond met Michiel Huisman

-

Na haar plotseling­e en korte bericht dat ze weer single is, biedt ze haar volgers haar excuses aan voor haar impulsieve post. “Ik moet mijn excuses aanbieden”, schrijft ze. “Het is niet mijn gewoonte om zaken uit mijn privéleven op internet te zetten waar de hele wereld commentaar op kan geven. Ik voelde me erg overstuur en maakte een impulsieve keuze waar ik meteen spijt van kreeg, maar het was al te laat om die ongedaan te maken.”

Iggy en Playboi Carti waren sinds september vorig jaar een stel. “De waarheid is dat ik erg van Jordan (zijn echte naam, red.) hou, dat zal ik altijd blijven doen. Dat is alles wat de wereld zou moeten weten en het spijt me dat ik iets openbaar heb gemaakt dat hoe dan ook altijd tussen hem en mij zou moeten blijven.”

In 2017 verbrak de rapper haar verloving met basketball­er Nick Young omdat hij meerdere keren was vreemdgega­an.

Nog geen maand geleden werd bekend dat Iggy en haar vriend zijn bestolen van sieraden. Een inbreker wist binnen te komen in Azalea’s villa in Atlanta en stal ringen, kettingen, diamanten en horloges die meer dan 366 duizend dollar waard zouden zijn.

Kaley Cuoco, die vooral bekend werd als de sexy huisgenoot uit de Big Bang Theory, heeft een wilde avond gehad, deelt ze op Instagram. Met niemand minder dan de Nederlands­e a c t e u r Michiel

Huisman.

Cuoco schrijft dat ze helemaal klaar is voor de vakantie. “Ik heb een hele pizza opgegeten en 45 toetjes en cocktails. Het zou kunnen dat ik op de bar gedanst heb. Oh, en ik heb Michiel Huisman verslagen met ping pong.”

De twee hebben samen blijkbaar veel lol tussen de opnames van de thriller door, waarin ze beiden een hoofdrol spelen. Stewardess Cassie, het personage van Cuoco, wordt wakker in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed met een dode man naast zich. Ze heeft geen idee wat er gebeurd is.

 ??  ?? Playboi
The Flight Attendant (De Telergraaf/ Foto:Reddit)
Playboi The Flight Attendant (De Telergraaf/ Foto:Reddit)
 ??  ?? (De Telegraaf/Foto:Tell You All)
(De Telegraaf/Foto:Tell You All)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname