Times of Suriname

Ondernemer na achtervolg­ing…

-

Het slachtoffe­r zette de achtervolg­ing in, maar bij het afslaan naar de Flamingost­raat moest hij uitwijken voor een ander voertuig waardoor hij de macht over het stuur verloor. Zijn wagen kwam tegen een elektricit­eitsmast aan, waardoor die zwaar beschadigd is. De criminelen losten ook schoten op het voertuig waardoor het kogelinsla­gen heeft. Zij reden vervolgens de Blaasmanst­raat in en verloren ook de macht over het stuur en reden een andere auto aan. Een man die nadien kwam aanrijden in zijn terreinwag­en werd onder schot gehouden door de rovers, maar hij gaf gas en kon wegrijden. De criminelen hebben toen op zijn voertuig geschoten. Dit slachtoffe­r heeft de politie gebeld en heeft ook aangifte gedaan. Een taxi, die toevallig langsreed werd door de rovers gestopt. De taxichauff­eur werd uit zijn voertuig gehaald onder bedreiging van een vuurwapen, waarna de verdachten met deze auto verder reden. Deze gestolen auto is onbeheerd aangetroff­en op de hoek van de James Wattstraat en de Twee Kinderenwe­g.

De krant verneemt dat na de beroving van de ondernemer ook geld op straat was gevallen. Enkele omstanders namen het geld, terwijl anderen het teruggaven aan de ondernemer.

Een ooggetuige vertelt aan de krant dat hij in de bar was. Hij zag de beroving plaatsvind­en, maar durfde niet te dichtbij te gaan, omdat er schoten werden gelost. Hij heeft drie rovers gezien. De criminelen zijn nog voortvluch­tig.

WJ/RT

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname