Times of Suriname

Politieman krijgt geen auto na betaling

-

PARAMARIBO –Twee getuigen onder wie een politieman verklaarde­n gisteren dat zij zijn benadeeld. Sharda C is verdachte in deze zaak, maar verscheen niet in de rechtszaal.

De politieman zegt dat hij USD 2500 gaf aan Sharda C voor de aankoop van een auto. Hij moest de helft van het bedrag als voorschot geven, maar kreeg de auto nimmer te zien. Hem werd steeds voorgehoud­en dat de boot was vertraagd. Hij ging in politie-uniform om voor de auto te betalen. De andere benadeelde zegt dat hij SRD 11 duizend betaalde voor de aankoop van een auto. Hij kreeg nimmer de wagen en ook het geld niet. Via sociale media kwam hij erachter dat een auto werd verkocht. Hij belde op het telefoonnu­mmer dat van

Sharda C bleek te zijn. Sharda C verwees hem naar haar zoon Ryan. De benadeelde nam contact op met de zoon, maar merkte enkele mankemente­n aan het voertuig. Hij kreeg van de zoon te horen dat die verholpen zouden worden. Hij betaalde SRD 5000 als voorschot waarmee Ryan de mankemente­n zou verhelpen en het voertuig verzekeren en keuren. Na drie dagen ging hij weer bij Ryan, maar hij was nog niet tevreden omdat er nog mankemente­n waren. De benadeelde gaf toen SRD 6000. Na herstel van de mankemente­n zou hij de auto krijgen. Een buurman van Ryan zei aan de benadeelde om niet in zee met hem te gaan. De benadeelde toonde de foto van de auto aan een collega die hem vertelde dat dezelfde wagen aan twee tot drie personen was verkocht. Hij belde toen Ryan op, die aangaf dat hij in Nickerie was. Nadien schakelde Ryan zijn telefoon uit. De benadeelde belde toen met Sharda C, die zei dat hij zijn geld zou terugkrijg­en. Op 11 februari wordt de behandelin­g van deze zaak voortgezet.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname