Times of Suriname

Jennifer Lopez wil normaler leven leiden buiten Amerika

Selena Gomez verklapt titel van nog uit te brengen lied

-

de zangeres op het podium van de Grammy Awards. Lovato heeft het de afgelopen jaren niet gemakkelij­k gehad. In juli 2018 werd ze met spoed opgenomen nadat ze een overdosis drugs had genomen. Sindsdien verdween ze uit de spotlights en bracht ook geen nieuwe muziek meer uit. In december kwam er een einde aan haar relatie met Austin Wilson.

Selena Gomez (27) heeft pas net haar eerste album in vier jaar tijd gereleased, en heeft nu alweer een nieuw lied aangekondi­gd. Ze verklapte de titel van het nog uit te brengen lied. Selena was te gast bij Jimmy Fallon, in zijn The Tonight Show. Ze

vertelde daar over haar nieuwste album, Rare. Ook vertelde ze dat er nog een nummer is, wat ze wel graag wil delen, maar dat niet op haar nieuwe plaat staat. “Een van mijn favorieten is Boyfriend. Ik kan niet wachten tot mensen dat nummer horen”, laat de zangeres weten. Afgelopen vrijdag bracht Selena haar eerste album sinds 2015 uit. Rare staat vol met nummers die over haar ex Justin Bieber lijken te gaan. Nummers op het album zijn onder meer Look At Her Now, Lose You To Love Me, Vulnerable,

Let Me Get Me en Crowded

Room.

Jennifer Lopez ziet zichzelf in de toekomst wel emigreren. De actrice en zangeres droomt van een ander en eenvoudige­r leven in het buitenland, vertelde ze aan Vanity Fair. De 50-jarige J.Lo heeft het zelfs op haar ‘bucket list’ staan. “Ik zou heel graag ergens anders dan in de Verenigde Staten willen wonen. In een klein dorpje in Italië of aan de andere kant van de wereld, op Bali.” Ze ziet het al helemaal voor zich. “Een ander leven dat wat simpeler is en meer biologisch. Dat ik op de fiets brood ga kopen, dat in mijn mand stop en dan naar huis ga en er jam op smeer en gewoon ga eten en schilderen. Of dat ik in een schommelst­oel zit, terwijl ik kijk naar een geweldig uitzicht op een olijf- of eikenboom waarbij ik alleen maar hoef te ruiken. Ik heb dat soort fantasieën.”

 ??  ?? Jack
Reacher
Reacher: Never Go Back
(NU/Foto: Showbiz Cheat Sheet)
Instagrama­ccount (De Telegraaf/Foto: sg.news.
yahoo)
(NU/Foto: pngpix.com)
Jack Reacher Reacher: Never Go Back (NU/Foto: Showbiz Cheat Sheet) Instagrama­ccount (De Telegraaf/Foto: sg.news. yahoo) (NU/Foto: pngpix.com)
 ??  ?? (NU/Foto: mordeo.org)
(NU/Foto: mordeo.org)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname