Times of Suriname

Sanjay Dutt vertelt waarom hij in speelt

-

Het langverwac­hte vervolg op is eindelijk aangekondi­gd. De poster werd gistermorg­en gedeeld op sociale media. De zombiekome­die uit 2013 had in de hoofdrolle­n Saif Ali Khan, Kunal Khemu, Vir Das en Anand Tiwari. De film vertelt het verhaal van drie mannen die naar Goa afreizen, maar waar hun vakantie verandert in een zombienach­tmerrie.

Saif was te zien in de rol van Boris, een Russische zombiejage­r. Het vervolg begint vanaf het moment dat het origineel eindigde. De makers hopen dat alle acteurs opnieuw in de rol willen kruipen van hun personages uit het origineel.

“Het is een hele lange reis geweest vanaf 2013, maar ik ben blij en enthousias­t dat we weer terug zijn met deze te gekke film! Go Goa Gone heeft ons mooie nieuwe dingen gebracht en dat hopen we opnieuw te kunnen doen. De personages zijn iconisch gebleken en we kunnen niet wachten om ze weer tot leven te brengen”, aldus producent Dinesh Vijan.

“We zijn op dit moment bezig met het afronden van het script en willen in september 2020 beginnen met de opnames”, voegt hij toe.

Regisseur Raj heeft zijn wens al uitgesprok­en. Hij wil de hele cast weer bij elkaar hebben voor het vervolg. “Ik zou iedereen weer in het vervolg willen hebben. Ik heb gesproken met alle acteurs en ze waren erg enthousias­t over het verhaal en gelukkig willen ze allemaal ook meedoen. Het is nu een kwestie van iedereen bij elkaar krijgen.”

Go Goa Gone 2 staat gepland voor een release in maart 2021.

(Bollywood/Foto: Amazon. Medium)

Sanjay Dutt heeft recentelij­k verteld dat hij nooit in

zou spelen als Mahesh Bhatt deze film niet zou schrijven of regisseren.

De acteur uit Panipat (2019) zegt dat hij echt niet in deze film zou spelen als Bhatt er niet bij was. Hij prijst de regisseur die een award heeft gewonnen omdat

een hele goede film is. Dutt zei hierover: “Hij is een geweldige regisseur en heeft een geweldige job gedaan door het plot van Sadak te behouden waardoor het tegenwoord­ig ook van toepassing is.”

Dutt vond het ook heel goed van Bhatt dat hij uren met de jonge ploeg aan deze film heeft gewerkt.

Dutt en Pooja Bhatt, die ook in het eerste deel van Sadak (1991) hebben gespeeld, zullen in dit tweede deel dezelfde rol spelen. Alia Bhatt en Aditya Roy Kapur hebben ook een rol in dit tweede deel. Deze film moet in juli dit jaar uitkomen.

 ??  ?? Sadak 2
Sadak 2
(BizAsia/Foto: Gulf News. Pinterest)
Sadak 2 Sadak 2 (BizAsia/Foto: Gulf News. Pinterest)
 ??  ?? Goa Goa Gone
Goa Goa Gone

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname