Times of Suriname

Sudhar alleen aan kop

-

VOETBAL – Sudhar heeft afstand genomen van Welgedacht C, in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sport Organisati­e. Het team won vrijdag in het Eddy Blackmanst­adion van Hindboys met 4-1. Sudhar heeft nu negentien punten en Welgedacht C heeft er zestien. Hindboys blijft steken op negen.

In de eerste helft was Sudhar heer en meester en dit duidde ook aan op het scorebord. Marinjo Riedewald (2x) en Noughient Davey maakten de doelpunten in de eerste helft en Sudhar ging naar de kleedkamer met een voorsprong: 3-0. Riedewald bracht met de twee doelpunten zijn totaal op negen en staat samen met Raoul Moera-Awalie (Welgedacht C) en Foline Abauna (Welgedacht C) op de eerste plaats van de topscoorde­rslijst. In de tweede helft verruimde Ravishan Ramgoelam de score naar 4-0, waarna Davey Amatrais de eer redde voor Hindboys. In de tweedeklas­secompetit­ie won Flex van Jong Hindelaya met 4-2 en blijft hierdoor dicht bij Caravan 2010. Flex heeft twaalf punten en Caravan 2010 vijftien. Jong Hindelaya blijft steken op zes. De doelpunten van Flex werden gemaakt door

Ignasio Madjoerana (3x) en Anfernee Hasselbain­k, terwijl Akshay Harpal en Rithiek Samoedj scoorden voor het verliezend­e team. Shailendra­persad Kalpoe van Flex kreeg de rode kaart. Met de drie doelpunten van Madjoerana heeft hij zijn totaal gebracht op negen en staat samen met Miguel van Assen (Caravan 2010) op de eerste plaats van de topscoorde­rslijst.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname