Times of Suriname

Casemiro grote man bij Real Madrid

-

VOETBAL - Casemiro heeft zaterdag met twee belangrijk­e doelpunten Real Madrid een zwaarbevoc­hten zege bezorgd op Sevilla. Het werd 21 voor D)e Koninklijk­e in Estadio Santiago Bernabéu.

De gasten uit Andalusië deelden na een half uur de eerste waarschuwi­ng uit. De Jong kopte raak uit een hoekschop van Éver Banega: de VAR had echter een overtredin­g van Nemanja Gudelj waargenome­n en keurde de treffer af. Sevilla bleef de thuisploeg ook na deze tegenvalle­r goed partij bieden, maar kwam na een klein uur op achterstan­d. Casemiro werd door Luka Jovic vrijgespee­ld met een fraaie hakbal en brak de gelijk opgaande wedstrijd open met een gevoelige stift: 10. De wedstrijd was nu los: Sevilla moest jacht maken op de gelijkmake­r en vond die ook. De Jong ging met de bal aan de haal na een gestrande solo van Munir El Haddadi en verraste Thibaut Courtois met een fraaie uithaal in de verre hoek: 11. De derde treffer van de middag liet ook al niet lang op zich wachten. Casemiro leek een Madrileens­e aanval te verpesten met een mislukte pass, maar stond even later op precies de goede plek om een voorzet van Lucas Vázquez binnen te koppen.

Sevilla wist deze domper niet meer te boven te komen en Real Madrid probeerde de wedstrijd definitief te beslissen. Casemiro kon geen hattrick maken en ook Luka Modric en Vinícius Júnior kwamen niet voorbij Tomás Vaclík. De overwinnin­g kwam echter niet meer in gevaar. (VP)

 ??  ?? Casemiro schiet de 1-0 binnen voor Real Madrid. (Foto: AD)
Casemiro schiet de 1-0 binnen voor Real Madrid. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname