Times of Suriname

Tom Felton worden

Harry Potter-acteur James Bond

-

Als het aan Tom Felton (32) kunnen de castingmen­sen van James Bond stoppen met zoeken. De Harry Potteracte­ur vindt zichzelf namelijk de ideale kandidaat om 007 te gaan spelen wanneer Daniel Craig (51) zijn spionagepa­k voorgoed ophangt. Tom ziet het helemaal zitten om in de volgende

de hoofdrol te vertolken. Daniel Craig stopt na de komende film No Time To Die, dus er is wel degelijk een opening voor de Harry Potteracte­ur om in de huid van 007 te kruipen. “Het zou de ultieme droom zijn”, gaat Tom, oftewel Draco Malfidus, toe. “Toen ik zeven was, kreeg ik de eerste film die ik ooit op dvd heb gehad en dat was James Bond. Dat was het enige waar ik ooit over nadacht als jong kind.” Het is nu het moment voor de acteur om zijn cv op te sturen, aangezien Daniel voorgoed gaat stoppen als de spion. Bovendien denkt Tom dat zijn rol als Draco in de Harry Potterreek­s hem niet dwars zal liggen tijdens de casting. “Ik vind het leuk om de ‘good guy’ te spelen. Al denk ik er niet over na welke rol, dus ‘good’ of ‘bad guy’, ik neem”, verklaart de acteur. “Ik vind het leuk om een rol te spelen die niet op mij lijkt. Hoe verder het van me afstaat, hoe leuker het is om te spelen.”

Tom is overigens niet de enige acteur die in de huid wil kruipen van de spion. Zo worden Bodyguarda­cteur Richard Madden en Happy Valleyster James Norton ook toegevoegd aan het lijstje potentiële­n. Bovendien geeft de maker Barbara Broccoli toe dat ze nog niet in staat is er iets over te zeggen. “Ik ben nog compleet in de ontkenning­sfase”, vertelt ze. “Ik heb geacceptee­rd dat Daniel wil stoppen, maar ik zit nog steeds in de ontkenning. Dat is te heftig voor me.” (NU/Foto: RTL Boulevard)

 ??  ?? James Bondfilm
James Bondfilm

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname