Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

2017 - Een busongeluk bij de Italiaanse stad Verona heeft het leven geëist van zestien jonge Hongaren. In de bus zaten leerlingen van een gymnasium in Boedapest, die waren op skikamp geweest in Frankrijk.

Politiek

1941 - Franklin Delano Roosevelt wordt voor de derde maal als president geïnaugure­erd, een unicum in de Amerikaans­e geschieden­is.

2009 - Barack Obama wordt als eerste Afro-Amerikaans­e president van de Verenigde Staten geïnaugure­erd.

Wetenschap en technologi­e

1896 - Eerste gebruik van röntgenstr­aling in de geneeskund­e, zowel in Duitsland als in de Verenigde Staten.

Geboren

Stacey Dash

1967-

Stacey Lauretta Dash (New York, 20 januari 1967) is een Amerikaans actrice. Ze speelde onder meer in The Cosby Show, The Fresh Prince of Bel-Air, CSI: Crime Scene Investigat­ion en Clueless. In 2004 speelde ze ook mee in een videoclip van Kanye West voor zijn single All Falls down. In 2018 maakte ze bekend dat ze aan Het Congres in Californië zou meedoen. Dash heeft twee kinderen. (Foto: Booking Agent Info)

1971 -

Gary Barlow (Frodsham (Cheshire), 20 januari 1971) is een Engelse zanger, songwriter, bandleader en producent. Barlow maakt deel uit van de groep Take That. Nadat de band in 1996 uit elkaar was gegaan, begon hij een solocarriè­re. Op 12 januari 2000 trouwde Barlow met zijn vriendin, danseres Dawn Andrews. Samen hebben ze een zoon en twee dochters. In 2012 werd hun vierde kind, een dochter, dood geboren. Vanaf 2011 fungeerde Barlow drie seizoenen als jurylid in de Britse versie van The X Factor, ter vervanging van Simon Cowell.

(Foto: Net Worths)

Gary Barlow

 ??  ?? Stacey Dash
Stacey Dash
 ??  ?? Gary Barlow
Gary Barlow

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname