Times of Suriname

Bayern zal Coutinho niet definitief overnemen van Barcelona

-

VOETBAL - Bayern München kan Philippe Coutinho na dit seizoen voor 120 miljoen euro definitief overnemen van Barcelona, maar volgens BILD is de kans zeer klein dat dit ook gaat gebeuren. Bij Der Rekordmeis­ter is men ontevreden over de ontwikkeli­ng van de middenveld­er, waardoor de verhuurper­iode waarschijn­lijk beperkt blijft tot een seizoen.

Coutinho werd afgelopen zomer voor een huursom van acht miljoen euro overgenome­n van Barcelona, daarbij

met tevens een koopoptie in de huuroveree­nkomst. De aanvallend­e middenveld­er heeft doorgaans een basisplaat­s en kwam tot dusver tot 7 doelpunten en 7 assists in 23 wedstrijde­n namens Bayern. Bij de technische leiding is desondanks niet de overtuigin­g dat een voortzetti­ng van de samenwerki­ng met de Braziliaan wenselijk is. Coutinho beschikt bij Barcelona over een verbinteni­s tot medio 2023. BILD weet dat Bayern in te het melden recente verleden heeft overwogen om Erling Braut Haaland naar München te halen. De aanvaller, inmiddels actief voor Borussia Dortmund, koos in 2018 echter voor Red Bull Salzburg. Bayern liet een bod achterwege omdat er een onbegrensd vertrouwen is in Robert Lewandowsk­i. Om dezelfde reden werd besloten om de interesse in Timo Werner op een laag pitje te zetten. De spits van RB Leipzig was naar verluidt afgelopen zomer voor 25 miljoen euro op te halen, maar tot een concreet aanbod leidde dat niet. (AD)

 ??  ?? Bayern München is niet overtuigd van Philippe Coutinho en de kans is klein dat de Duitse club hem definitief gaat overnemen van Barcelona. (Foto:AD)
Bayern München is niet overtuigd van Philippe Coutinho en de kans is klein dat de Duitse club hem definitief gaat overnemen van Barcelona. (Foto:AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname