Times of Suriname

Cavani wil gauw weg bij PSG

-

VOETBAL - Edinson Cavani was de afgelopen jaren een van de grote boegbeelde­n van Paris Saint-Germain, maar de Uruguayaan is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van de Franse grootmacht. De topscorer aller tijden van les Parisiens beschikt over een aflopend contract in het Parc des Princes en is, mede door de komst van Mauro Icardi, niet meer verzekerd van een basisplaat­s. Cavani zou zelfs het liefst deze maand nog uit Parijs vertrekken, maar het is nog maar zeer de vraag of dit tot de mogelijkhe­den behoort.

Atlético Madrid geldt momenteel als de gewenste bestemming voor de aanvaller, die ook genoemd wordt bij onder meer Manchester United en Chelsea. Berta Gómez, Cavani’s moeder, laat in gesprek met AS echter weten dat PSG vooralsnog weigert om medewerkin­g te verlenen. “Zoals jullie weten zijn er gesprekken en

Paris Saint-Germain heeft drie voorstelle­n van Atlético afgeslagen. Mijn zoon heeft nu echter gevraagd of hij mag vertrekken en we wachten af of de clubs een akkoord weten te bereiken.”

Gómez voegt toe dat Atlético Cavani’s eerste keus is, maar dat zijn huidige werkgever ook duidelijk heeft gemaakt dat het de routinier met het oog op de Champions League graag aan boord wil houden: “Dat snappen wij, dat hebben ze ons ook laten weten. Wat ik echter niet begrijp is dat ze willen dat hij blijft en dat hij dan maar zes minuten mag spelen (tegen AS Monaco, red). Ze behandelen hem niet goed, na alles wat hij Paris Saint-Germain heeft gegeven in de bijna zeven jaar dat hij hier speelt. Ik ben boos, omdat ze geen rekening met hem houden. Als je hem toch bijna niet gebruikt, laat hem naar een club gaan die zijn doelpunten nodig heeft, zoals Atlético Madrid.” (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname