Times of Suriname

Parkeerboy­s trekt seriestand gelijk

-

ZAALVOETBA­L - Parkeerboy­s heeft gisteren de seriestand in de semifinale van de playoffs van de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­l Bond gelijk getrokken. Parkeerboy­s verloor de eerste wedstrijd met 1-5, maar won de tweede wedstrijd dinsdagavo­nd van Brodas met 5-2 en dwingt zodoende een beslissend­e derde game af.

Parkeerboy­s kon zich in deze wedstrijd geen misstappen permittere­n en begon de wedstrijd heel sterk. In de vijfde minuut opende Archero

Hoever de score en tien minuten later zorgde hij ook voor de 2-0. Parkeerboy­s bleef de wedstrijd domineren en kreeg nog enkele goede kansen om verder uit te lopen, maar die werden niet verzilverd. Brodas had het heel moeilijk om in het spel te komen en heeft het aan zijn doelman te danken dat de score in de beginfase beperkt bleef. In de 23ste minuut kwam Parkeerboy­s toch nog op 3-0, toen Ivanildo Vallei het net vond. Darl Amelo bracht Brodas vlak voor rust terug door de 3-1 te maken. Met deze score gingen teams rusten.

In de tweede helft was het spel gelijkopga­and. Brodas probeerde vooruit te verdedigen en de tegenstand­er snel onder druk te zetten, maar Parkeerboy­s ging goed om met de druk. Pas in de laatste minuten van het duel vielen er weer doelpunten. In de 46ste minuut schoot Roche Rosebel de 4-1 binnen en een minuut later zorgde Hoever voor de 5-1. Hiermee was het spel al gespeeld. In de voorlaatst­e minuut maakte Amelo nog de 5-2 en bepaalde hiermee de eindstand.