Times of Suriname

Emilia Clarke dolgelukki­g met nieuwe hond

-

De artiest wordt door Hardcore Entertainm­ent en Black and Sexy Events gehaald. “Het wordt niet alleen een spectacula­ire show, maar ook een experience. Hij is een wereldster aan het worden en de kans is groot dat hij na deze show onbetaalba­ar wordt voor ons.” vertelt Shaike Maikoe van Hardcore Entertainm­ent. Black and Sexy Events was al bezig met deze show, maar is gaandeweg een samenwerki­ng aangegaan met Hardcore Entertainm­ent.

De kaartverko­op voor het concert begint komende vrijdag. Dan gaan de early bird tickets voor slechts SRD 75 in de verkoop. De early bird tickets verkooppun­ten zijn: Shaike Lights Gonggrijps­traat 211, Boem Box, Combe Cell Shop, Sanoush Books, Radio Koyeba, Asosye, Yummy Frozen Yoghurt Hermitage Mall en TrackDrip. De organisato­ren verwachten ook de fans van Burna Boy uit de regio.

Burna Boy, die als een van de meest getalentee­rde, veelzijdig­e en consistent­e artiesten in de Nigeriaans­e muziekindu­strie wordt beschouwd, heeft door de jaren heen veel awards gewonnen met meest recentelij­k de “Best Internatio­nal Act’ bij de BET Awards 2019 en daarnaast ‘African Artist of the Year’ ‘Best Male MVP’ ‘Song of the Year’ en ‘Listener’s Choice of the year’ tijdens de 2018 Soundcity Music Awards.

Emilia Clarke heeft via

de wereld kennis laten maken met haar schattige puppy Ted. Het hondje is op een drietal foto’s te zien en Emilia is compleet in de

 ??  ?? one in a lifetime
Instagram
one in a lifetime Instagram

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname