Times of Suriname

Tottenham Hotspur wil Giroud aantrekken

-

VOETBAL - Olivier Giroud wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Internazio­nale. Het is echter nog maar de vraag of de Fransman inderdaad aan de slag gaat in Milaan, aangezien er volgens transferex­pert Gianluca Di Marzio van Sky Italia complicati­es zijn opgetreden. Tottenham Hotspur zou zich nu zelfs op het laatste moment in de race om de spits gemengd hebben.

Di Marzio weet te melden dat Inter dinsdag aan de vertegenwo­ordigers van Giroud, die in afwachting waren van bericht uit Italië om daarna op het vliegtuig te stappen, heeft gevraagd of de deal ook opgeschove­n kan worden naar aankomende zomer. De routinier beschikt over een aflopend contract bij Chelsea en kan na dit seizoen gratis bij een andere club terecht.

Of Giroud dan nog beschikbaa­r is, is echter de vraag. Tottenham zou zich op het laatste moment bij het kamp van de Frans internatio­nal hebben gemeld met een contractvo­orstel. De aanvaller kan voor anderhalf jaar tekenen bij de stadsgenoo­t, die nog op zoek is naar een vervanger van de geblesseer­de Harry Kane. The Spurs ronden naar verwachtin­g woensdag ook de komst van PSV-buitenspel­er Steven Bergwijn af.

Inter is volgens La Gazzetta dello Sport overigens al doorgescha­keld naar het volgende doelwit. Waar eerder ook Napoli-spits Fernando Llorente in verband werd gebracht met een overgang naar het Giuseppe Meazza, zouden i Nerazzurri het vizier nu gericht hebben op ploeggenoo­t Dries Mertens. De Belg, wiens contract in Napels aankomende zomer afloopt, zou bij Inter een tweejarig contract, tegen een jaarsalari­s van vierenhalf miljoen euro, kunnen onderteken­en.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname