Times of Suriname

SVH aan kop

-

VOETBAL – Sport Vereniging Hannaslust (SVH) gaat aan kop in de competitie van de Wanica Sport Organisati­e. Het team won nipt met 2-1van FTN in het George Deulstadio­n en staat nu op de eerste positie. SVH heeft uit zeven wedstrijde­n achttien punten. FTN blijft steken op veertien. SVH begon de wedstrijd goed en in de achttiende minuut werd de score geopend door Enrico Grauwde: 10. Het team kreeg hierna twee mogelijkhe­den om zijn voorsprong te verdubbele­n, maar miste beide. Dit kwam het team duur te staan, want

Adjivaldo Eduards bracht de teams op gelijke hoogte: 11. FTN raakte hierdoor gemotiveer­d en ging op zoek naar het tweede doelpunt, maar dit werd het team fataal. Gianni Biaka strafte een fout in de achterhoed­e resoluut af: 21. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft kregen beide teams kansen, maar de doelpunten bleven uit.

In de andere wedstrijd kwam Bende Konde goed terug en won van Toerano met 2-1. Gordon Bloemhart gaf Toerano in de eerste helft de voorsprong, maar in de tweede helft maakte Hilaio Apodi twee doelpunten. Inter Sunny Point haalde flink uit naar Inter Kaja: 4-2. De doelpunten van Inter Sunny Point werden gemaakt door Densio Wanabo, Oneal Watsong, Morrenso Misiedjan en Jean-Marc Pinas. Cesar Daniel maakte beide doelpunten voor Inter Kaja. Ook Bliksem won zijn wedstrijd ruim van TBL met 61. Djergen Vorswijk (2x), Astrando Banai, Milliano Banai, Kerion Banai en Arty Foto maakten de doelpunten voor het winnende team. Abigaio Naingi redde de eer voor TBL.