Times of Suriname

Slaande ruzie op training Bayern München

-

VOETBAL Jérôme Boateng en Leon Goretzka kregen het dinsdag met elkaar aan de stok, tijdens de training van Bayern München. BILD weet een dag later op basis van foto’s zelfs te melden Boateng zijn ploeggenoo­t een klap in het gezicht heeft gegeven. Interim-trainer Hansi Flick moest naar verluidt tussenbeid­e komen om de vechtersba­zen van der Rekordmeis­ter uit elkaar te halen. De ruzie ontstond volgens BILD nadat Goretzka er in een duel met gestrekt been inging bij Boateng, die dus niet gediend was van deze actie en verhaal ging halen. Naast Flick was Robert Lewandowsk­i er ook snel bij om de gemoederen te sussen, zo klinkt het. De boulevardk­rant meldt verder dat Boateng zich duidelijk liet horen richting Flick na het voorval. “Hij (Goretzka, red.) komt vol inzetten, terwijl de bal al weg was. Wat is dat voor onzin?”

Thomas Müller zou zich ook in de discussie hebben gemengd. “Altijd dezelfde problemen met jou”, kreeg Goretzka te horen van de aanvaller. Er was op de training al veel onvrede over laatstgeno­emde, mede door het feit dat hij een gegeven strafschop niet wilde accepteren.

Volgens BILD nam de boze Goretzka ook geen genoegen met de uitleg van Müller hieromtren­t. De middenveld­er heeft het blijkbaar nog niet uitgepraat met Boateng, maar beide spelers hoeven ook niet bang te zijn voor disciplina­ire maatregele­n.

Bayern is op dit moment in voorbereid­ing op het duel met FSV Mainz 05 van zaterdag. Boateng werd in de afgelopen periode regelmatig gelinkt aan andere clubs, met Arsenal als een van de gegadigden. Het lijkt echter onwaarschi­jnlijk dat de centrumver­dediger in de laatste dagen van de transferma­rkt alsnog van club wisselt.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname