Times of Suriname

Himesh Reshammiya heeft ook mening over huidige trend remixes

-

Of je houdt ervan of je haat het, maar de huidige trend van het remixen van klassieke Bollywoodh­its houdt de gemoederen bezig. Bollywoodc­omponist Himesh Reshammiya denkt dat hij weet wat de reden is achter de popularite­it van het remixen.

“Wanneer de soundtrack van een film flopt voor de release van de film, dan slaan mensen een andere weg in. Je kiest dan sneller voor de veilige weg en grijp je dus naar recreatie. Het is heel simpel. Bedrijven zijn op zoek naar succes en succes is datgene dat geld oplevert. Componiste­n besluiten dus dat ze superhits gaan remixen totdat ze ervan overtuigd zijn dat ze hun eigen hits kunnen maken. Maar dat vergt veel overtuigin­gskracht naar de productieb­edrijven toe. Zij willen geld verdienen. Ze kiezen voor een remix, omdat deze repeatwaar­de heeft”, aldus Himesh. “Nieuwe componiste­n zijn niet zeker van zichzelf en kunnen niet garanderen dat hun nummer een hit wordt. Want als het nummer flopt, is de kans groot dat het productieb­edrijf in de toekomst niet meer voor jou kiest. Dus wanneer dat ene nummer het goed doet, groeit het vertrouwen in de componist.”

“Maar als ik om mij heen kijk, zijn de meeste componiste­n ontzettend getalentee­rd, maar het is jammer dat zij nog steeds op zoek zijn naar die goedkeurin­g van anderen. Zij moeten meer vertrouwen krijgen in hun eigen werk en niet werken voor de goedkeurin­g, maar voor zichzelf”, voegt hij toe.

Himesh Reshammiya is binnenkort te zien in de film Happy, Hardy And Heer. (Bollywood/Foto: UrbanAsian. Pinterest)

Het lijkt erop dat Priyanka Chopra Jonas weer aan een groot filmprojec­t, The Matrix 4, gaat werken

De actrice is gereed om ook een rol in deze film te spelen samen met Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II en Neil Patrick Harris.

Er wordt gezegd dat ze nog de laatste gesprekken voert, maar de details omtrent haar rol zijn nog niet onthuld.

 ??  ?? (BizAsia/Foto: hdwallpape­rsbook. Pinterest)
(BizAsia/Foto: hdwallpape­rsbook. Pinterest)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname