Times of Suriname

Fatale schietpart­ij Amsterdam blijkt ongeluk tijdens opname videoclip

-

AMSTERDAM - De 26-jarige man die in de nacht van maandag op dinsdag om het leven kwam bij een dodelijk schietinci­dent in een Amsterdams­e studentenw­oning, werd per ongeluk geraakt bij de opname van een videoclip.

Dat laat het Openbaar Ministerie Amsterdam (OM) vrijdag weten. Volgens een van de verdachten, een goede vriend van het slachtoffe­r, ging het wapen ongewild af en werd de man per ongeluk getroffen. Het slachtoffe­r was samen met drie anderen, een 16-jarig meisje en twee mannen van 21 en 23 jaar oud, bezig met de opnames van de clip in de studentenw­oning. De politie heeft dit drietal dinsdag aangehoude­n, nadat zij zich zelf hadden gemeld. De 21-jarige man is vrijdag voor een periode van veertien dagen in bewaring gesteld. Hij zit in voorlopige hechtenis op verdenking van doodslag en verboden wapenbezit. De 23-jarige man en het 16-jarige meisje zijn heengezond­en. Hun betrokkenh­eid lijkt gering, meldt het OM. Ze blijven wel verdachten in de zaak.

(NU) 08:00 Animation Serie: Scooby-Doo and Guess Who?

08:30 Animation Movie:

White Snake

10:15 Animation Serie:

Looney Tunes

11:00 Serie A: AC Milan Hellas Veronas (Live) 12:45 Eredivisie: Ajax Amsterdam - PSV Eindhoven (Live) 14:45 Movie: Togo

16:45 Serie A: Udinese Internazio­nale (Live) 18:45 Movie: Beauty and the

Beast

20:55 Infomercia­l: Ko’w Go

Stem 2020 (Afl. 04)

07:00 BBC Nieuws

Opa is in zijn stoel in slaap gevallen en ligt te snurken. Tim gaat naar hem toe en draait aan een van de knopen van opa’s vest. “Wat ben je nou aan het doen?” vraagt zijn moeder. Antwoordt Tim: “Ik zoek even een andere zender!”

(Bron:Kidsweek)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname