Times of Suriname

Partij Stem Op Jezelf presenteer­t zich aan publiek

-

PARAMARIBO - De politieke partij Stem Op Jezelf (SOJ) die in februari vorig jaar werd opgericht, zal zich na ruim een jaar nu voor het eerst aan het publiek presentere­n. In het hoofdbestu­ur van SOJ hebben zitting voorzitter Lesley Elohim, secretaris Egwald King en penningmee­ster Georgen Sieda.

De partij meldt in een persberich­t dat zij vanaf de oprichting bewust op de achtergron­d bezig is geweest met voorbereid­ingen om deel te nemen aan de verkiezing­en in mei dit jaar. Nu, een jaar na de oprichting en met de inschrijvi­ng voor deelname aan de verkiezing­en in mei 2020 in zicht, stelt de partij zich voor het eerst publiekeli­jk voor.

De lijfspreuk van SOJ is ‘Geloof in jezelf en sta achter jezelf’, omdat wij weten dat er niets belangrijk­er is dan de mens zelf. Elk individu is van bijzondere waarde als Surinamer, maar ook als wereldburg­er en moet uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. Zo zal niet alleen het leven van en voor het individu beter tot bloei komen, maar ook Suriname en de wereld. Eigen inzet daartoe moet worden gestimulee­rd door alle externe factoren. Dit is het uitgangspu­nt van SOJ. Het belangrijk­ste wat Suriname bezit bent u zelf. Jij zelf bent het belangrijk­ste wat Suriname bezit. Ongeacht de achtergron­d op etnisch, religieus, educatief, maatschapp­elijk, financieel of welk ander gebied. Maak er het beste van. Geloof in jezelf en sta achter jezelf. Aldus het persberich­t.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname